Škubání při zařazené 2 a 3
Moderátor: Blue Lanos
Škubání při zařazené 2 a 3
Potřeboval bych poradit: Koupil sem espero 1.8 mpi 96 ale nejak se škube při zařazené 2 nebo 3 ! aby jelo bez škubání tak musim opravdu s citem na plyn (po milimetrech sešlapovat) § je to auto tak citlivý nebo je to něčim jinym??
- Reklama
tak ja ked som presiel z Favorita na Lanosa tiez sa mi zdalo ze to skube, ale treba na to aj cit a dalsie skubanie sa mi stratilo dnes, ked som vymenil 4iskrove sviecky Bosch za normalne NGK. ale na trojke urcite nie. uvidim ked sa budem dlhsie vozit ako sa to sprava.
Naposledy upravil(a) mrk dne stř lis 03, 2004 16:42, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škubání při zařazené 2 a 3
Nevim jake skubani mas na mysli. Kdyz jedu na 3 a mam plyn mirne (opravdu mirne ... rychlostne tak cca 1km/h) pod aktualni rychlosti, tak to skube, ale jinak ne.Shibby píše:Potřeboval bych poradit: Koupil sem espero 1.8 mpi 96 ale nejak se škube při zařazené 2 nebo 3 ! aby jelo bez škubání tak musim opravdu s citem na plyn (po milimetrech sešlapovat) § je to auto tak citlivý nebo je to něčim jinym??
Podle toho co pises to vypada, ze ti to skube kdyz zrychlujes ? To se mi jeste nestalo ... ikydz pridavam pomalu, nebo priplacnu plynovy pedal na podlahu, tak to jede jak ma. Jak jsem psal vyse ... jen kdyz udrzuji konstantni rychlost a trefim se s plynem mirne pod, tak to cuka.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Me to delalo na nexii taky, ale potom co jsem zmenil benzinku, tak to prestalo
A to mi v servise vymenili vse, co to mohlo zpusobovat - kabely, svicky, civku rozdelovace.
A to mi v servise vymenili vse, co to mohlo zpusobovat - kabely, svicky, civku rozdelovace.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Podobný problém mám taky, když držím motor jen lehce pod plynem... na čas se to odstranilo výměnou vzduch. filtru, ale po půl roce znova... původně jsem myslel, že je to nějaký nestabilní stav v sání, něco, s čím si počítač neumí poradit a chtěl jsem tu řídící jednotku měnit... pak jsem si zvyknul, no a jde to taky.
Daewoo Espero 2,0l - už nemám
Lincoln Town Car 5,0l
Lincoln Town Car 5,0l
-
Shibby píše:Potřeboval bych poradit: Koupil sem espero 1.8 mpi 96 ale nejak se škube při zařazené 2 nebo 3 ! aby jelo bez škubání tak musim opravdu s citem na plyn (po milimetrech sešlapovat) § je to auto tak citlivý nebo je to něčim jinym??
Ked som kupil moje Espero tak som mal ten isty problem,pri nizsich otackach mi auto neprijemne trhalo jednoducho nedalo sa plynulo pohnut,a mal som aj vyrazne vyzsiu spotrebu lebo my to koli tomu dobre nespalovalo palivo a lambda-sonda zachytavala zlu zmes tak tym padom mi ju obohacovalo,vymenil som sviecky,kable,palec v rozdelovaci vsetko co sa tyka hadam elektr.atd...V servise to nevedeli zistit ani pocitac to neodhalil.Nakoniec som len tak nahodou vytiahol hadicku s podtlaku co ide tusim zo sania a vsetko prestalo.Hadicku som zaslepil a chodim tak na tom a nemam s tym problem.Do teraz neviem ci mam nefunkcni podtlak alebo je zaneseny fakt neviem.Vykonovo ide super a spotreba sa prekvapivo zase znizila a teraz je to pohadka na tom chodit.
NO FEAR!!!(215Km/h)
Espero 1,8CD-Executiv píše:Shibby píše:Potřeboval bych poradit: Koupil sem espero 1.8 mpi 96 ale nejak se škube při zařazené 2 nebo 3 ! aby jelo bez škubání tak musim opravdu s citem na plyn (po milimetrech sešlapovat) § je to auto tak citlivý nebo je to něčim jinym??
Ked som kupil moje Espero tak som mal ten isty problem,pri nizsich otackach mi auto neprijemne trhalo jednoducho nedalo sa plynulo pohnut,a mal som aj vyrazne vyzsiu spotrebu lebo my to koli tomu dobre nespalovalo palivo a lambda-sonda zachytavala zlu zmes tak tym padom mi ju obohacovalo,vymenil som sviecky,kable,palec v rozdelovaci vsetko co sa tyka hadam elektr.atd...V servise to nevedeli zistit ani pocitac to neodhalil.Nakoniec som len tak nahodou vytiahol hadicku s podtlaku co ide tusim zo sania a vsetko prestalo.Hadicku som zaslepil a chodim tak na tom a nemam s tym problem.Do teraz neviem ci mam nefunkcni podtlak alebo je zaneseny fakt neviem.Vykonovo ide super a spotreba sa prekvapivo zase znizila a teraz je to pohadka na tom chodit.
myslím ze mam naprosto identicky problem jako ty, mohl by jsi prosím upřesnit to s tou hadičkou ?popř třeba fotečku prosim prosim...