Víčko nádrže
Moderátor: Blue Lanos
Víčko nádrže
Ahoj lidi. Vlatním Espero a když pominu všechny jeho duhy i neduhy, tak musím říci, že jsem celkem spokojen. Ale mám problém. Díky špatně vyřešenému detailu na víčku nádrže (drží se v něm voda) totálně zrezlo. Nemáte někdo nápad, kde sehnat nové či starší zachovalé? Ví někdo, kde je v republice solidní vrakoviště s Espery? Děkuji za reakce. Tomáš
- Reklama
Re: Víčko nádrže
Tomasi, taky si vypln bydliste a pak ti snadneji poradime, kde v okoli tveho bydliste je nejakyvrakoviste nebo daewoo servisTomáš Zeman píše:Ahoj lidi. Vlatním Espero a když pominu všechny jeho duhy i neduhy, tak musím říci, že jsem celkem spokojen. Ale mám problém. Díky špatně vyřešenému detailu na víčku nádrže (drží se v něm voda) totálně zrezlo. Nemáte někdo nápad, kde sehnat nové či starší zachovalé? Ví někdo, kde je v republice solidní vrakoviště s Espery? Děkuji za reakce. Tomáš
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejsem si jistej jestli to pasuje i na Espero ale jeden čas když nebyli originál víčka tak sme do nějakejch aut dávali škodovácký myslím že z nový Feldy protže to mělo už ten plochej klíč ale fakt nevím na který auta to bylo jestli máš někoho známého kdo má feldu tak mu řekni jestli to nemůžeš skusit a uvidíš
Nejsem si jistej jestli to pasuje i na Espero ale jeden čas když nebyli originál víčka tak sme do nějakejch aut dávali škodovácký myslím že z nový Feldy protže to mělo už ten plochej klíč ale fakt nevím na který auta to bylo jestli máš někoho známého kdo má feldu tak mu řekni jestli to nemůžeš skusit a uvidíš
PetrCBR píše:Zdravim.
Nevite jestli (pripadne kde) by se dalo sehnat zamykatelne vicko nadrze ? Nemyslim ten plech kterym je to "zakryte", ale ten samotny "spunt". Ono bez zamku je to dost ... jak to rict .... na rane pro zlodeje benzinu
Pozri www.autodilykrc.cz-tam zozenies hoci co..
Veko
Ak Ti niekto bude chcieť čokoľvek ukradnúť, tak to ukradne...PetrCBR píše:Zdravim.
Nevite jestli (pripadne kde) by se dalo sehnat zamykatelne vicko nadrze ? Nemyslim ten plech kterym je to "zakryte", ale ten samotny "spunt". Ono bez zamku je to dost ... jak to rict .... na rane pro zlodeje benzinu
A to "plechové" viečko je zamikané centrálom, ale to asi vieš...
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veko
Ahoj. To samozrejme vim, ze se zamyka, kdyz se zamknou dvere, ale neni problem to vypacit. Precijen to drzi tak akorat silou vuleRoSta píše:Ak Ti niekto bude chcieť čokoľvek ukradnúť, tak to ukradne...PetrCBR píše:Zdravim.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Re: Veko
Ahoj, ak Ti to už niekto vypáči a ešte potom zistí, že tam je ďaľší zámok tak Ti od jedu spraví viac škody, ako je cena benzínu v nádrži. Vždy som si ale myslel, že sa skôr uchyľujú k práci pod autom a idú po trubkách (aspoň na mojej starej Škodovke to tak "vykonávali") a sú tam aj nenápadnejšíPetrCBR píše:Ahoj. To samozrejme vim, ze se zamyka, kdyz se zamknou dvere, ale neni problem to vypacit. Precijen to drzi tak akorat silou vuleRoSta píše:Ak Ti niekto bude chcieť čokoľvek ukradnúť, tak to ukradne...PetrCBR píše:Zdravim.
Ospravedlňujem sa za tú hrubku, čo som spravil "je zam i kané", sa mi asi drieme