Palubný Pc v Aveu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Palubný Pc v Aveu
Smolko tak si ma práve nakojil . OK nabudúce to skusím 90-100 a uvidíme. Astra mi pri 90 ukazovala okamžitú spotrebu 4,5-5l a pri 130 tak 5-6l a pri 200 okolo 8-9l takže z toho som trochu vychádzal.
Toník ked už robýš na servise vedel by si mi zohnat na avejko športové pružiny za lepšie peniaze ako sú v predajni?
Toník ked už robýš na servise vedel by si mi zohnat na avejko športové pružiny za lepšie peniaze ako sú v predajni?
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Reklama
Nie 5rokov ale 3 , tie dalšie 2 sú už len na motor a prevodovku , to povedali pri kúpe mne!smolko píše:Uz viem na co mi budu ako prve pozerat v servise ked pridem Ja si radsej pockam tych 5 rokov
Jarik pozri tému Diagram motora Aveo - spotreba Ti stúpa podobne ako tá bledšia čiara
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tonik, bez urazky, ale kus odstraneneho plastu nemoze mat vplyv na zaruku, co sa tyka chodu motora zvysenej spotreby a inych problemov.Tonik píše:Tak pani,palubak ako palubak je to len displej co je nachystany pre palubny pocitac ,musel by si mat este tycku na prepinanie a ta by mala byt pri otackomeri,ak tam nie je smola palubak je nefunkcy lebo sem tam ho treba aj znulovat,no a ak uvidim take auto v servise a bude sa stazovat na nejake problemi,PAR DON BEZ ZARUKY!
Keby sa pokaslal tachometer, otackomer alebo nieco ine na palubovke, tak OK, to beriem, ale spotrebu urcite nie, o tom by som sa vedel riadne hadat
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
..co stoja na predajni??Jarik píše:Smolko tak si ma práve nakojil . OK nabudúce to skusím 90-100 a uvidíme. Astra mi pri 90 ukazovala okamžitú spotrebu 4,5-5l a pri 130 tak 5-6l a pri 200 okolo 8-9l takže z toho som trochu vychádzal.
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Asi trerba tvrdiť že to tam bolo už tak pri kúpe predpripravené
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pýtajú aj s montážou skoro 300 eurokorún, no ja si viem za 180 zohnat weiteky, máš ešte niečo lepšie?
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
...hej hej aj nase weiteci vysli okolo 4500...no nedavno som nasiel na jednej stranke cervene struny len nwm presne znacku su este o pol centi nizsie ako weitec a stoja 2800kc..neviem aky je momental kurz...Jarik píše:Pýtajú aj s montážou skoro 300 eurokorún, no ja si viem za 180 zohnat weiteky, máš ešte niečo lepšie?
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
Feva tam je iba toč.moment a výkon.Feva13 píše:Jarik pozri tému Diagram motora Aveo - spotreba Ti stúpa podobne ako tá bledšia čiara
To by mal byt V-MAx ten je lacný, no vraj ide o zubyKakosWRC píše:...hej hej aj nase weiteci vysli okolo 4500...no nedavno som nasiel na jednej stranke cervene struny len nwm presne znacku su este o pol centi nizsie ako weitec a stoja 2800kc..neviem aky je momental kurz...Jarik píše:Pýtajú aj s montážou skoro 300 eurokorún, no ja si viem za 180 zohnat weiteky, máš ešte niečo lepšie?
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
..jj jasne v max moze byt..jak to o zuby...uz je vecer nejak mi nedopina...Jarik píše:To by mal byt V-MAx ten je lacný, no vraj ide o zubyKakosWRC píše:...hej hej aj nase weiteci vysli okolo 4500...no nedavno som nasiel na jednej stranke cervene struny len nwm presne znacku su este o pol centi nizsie ako weitec a stoja 2800kc..neviem aky je momental kurz...Jarik píše:Pýtajú aj s montážou skoro 300 eurokorún, no ja si viem za 180 zohnat weiteky, máš ešte niečo lepšie?
Vraj je dost tvrdý a 4cm sú už tak nahrane pre sériové tlmiče.
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
jaj tak to mas pravdu...zalezi aj na pneu ake mas...mi sme uz 2x lakovali predny naraznik a poviem ti ak si siel niekedy cez ZM ake su tu cesty tak 15´´ a 3,5cm je dost tvrde na tieto podmienky.. ...ale na kopcoch je to aj tak potom makke
kakosWRC ty mas doma vlastny kalos klub
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
No aj to je dobre ze na motor je este ta zaruka,Jarik píše:Nie 5rokov ale 3 , tie dalšie 2 sú už len na motor a prevodovku , to povedali pri kúpe mne!smolko píše:Uz viem na co mi budu ako prve pozerat v servise ked pridem Ja si radsej pockam tych 5 rokov
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu