neznáma súčiastka ?
Moderátor: Blue Lanos
neznáma súčiastka ?
Nedávno som menil na predných obrysových svetlách žiarovky. Keď som pátral a hľadal kde sú, po prvý krát, objavil som za predným svetlom krabičku s konektorom , ktorý má 3 drôty. Vedľa konektoru je plast. zátka , bez drôtov, označená ako Pa xxx ( čísla ). Túto zátku som pár krát potočil, v domnienke, že je to žiarovka. Neviete niekto o akú súčiastku sa jedná a či pootočením som náhodou niečo omylom nepoškodil ?
isteron
- Reklama
neznáma súčiastka ?
Se v tom moc nevyznám,ale možná to bylo nastavování hlavního světlometu.
Tico SX - krabička na kolečkách, ale moje.
Re: neznáma súčiastka ?
Nevím určitě, ale myslím si že to bude nějaký snímač-potenciometr pro snímání naklápění světel, které ovládáš z kabinyisteron píše:Nedávno som menil na predných obrysových svetlách žiarovky. Keď som pátral a hľadal kde sú, po prvý krát, objavil som za predným svetlom krabičku s konektorom , ktorý má 3 drôty. Vedľa konektoru je plast. zátka , bez drôtov, označená ako Pa xxx ( čísla ). Túto zátku som pár krát potočil, v domnienke, že je to žiarovka. Neviete niekto o akú súčiastku sa jedná a či pootočením som náhodou niečo omylom nepoškodil ?
slavek
čakal som, kým budem prehadzovať pneu. Ale je to prekryté krytom zo spodu, tak som to nechcel sťahovať. Je to krabička asi 5x5 cm. V ľavej časti je nejaký umelý gombík, v pravej je konektor s 3 káblami. Umiestnené je to za predným reflektormi, zakryté je to plastovým krytom predných podbehov.
isteron
Vyhlašuji soutěž "Poznej konektor" . Při seřizování ruční brzdy jsem objevil toto:
- Přílohy
-
- 0811091833-01.JPG (24.93 KiB) Zobrazeno 3809 x
-
- 0811091835-00.JPG (24.51 KiB) Zobrazeno 3812 x
Daewoo Tico 0.8 + Mazda Premacy 1.8 - supr auta!!!
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
konektor na čidlo spinač ruční brzdy nebo na západku bezpečnostního pásu jedno z toho ti nesvítí při zaplým klíčku
Tico má kontrolku pásů? Ten vůz mě nepřestává ani po 6 letech překvapovat... Mimochodem tento týden prošlo Tico bez problémů technickou bez jakékoli přípravy.Teda až na emise
Daewoo Tico 0.8 + Mazda Premacy 1.8 - supr auta!!!
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
moje taktéž ale i emisema
JJ ale myslim jen u sedacky ridice.Mirin píše:Tico má kontrolku pásů? Ten vůz mě nepřestává ani po 6 letech překvapovat... Mimochodem tento týden prošlo Tico bez problémů technickou bez jakékoli přípravy.Teda až na emise
Me zase v motorovem prostoru prebyva nekolik volnych konektoru. Budu nekdy muset zjistit k cemu jsou.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico