Prevadzkove otacky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kajco

Prevadzkove otacky

Příspěvek od kajco »

Helou..mam mensi problem...niekedy sa stane ze ked necham auto na volnobeh otazky mi vybehnu aj na 1500ot/min.to iste sa mi stane aj ked idem rychlostou cca30km/h a vyradim kvat.moze to byt tym,ze su zanesene filtre?teraz idem menit filtre a rozvody a uvidim ako to bude fungovat..je mi to cudne,lebo pred tym mi to nerobil a tie otazky mi nekolisu stale..krokomotor tu myslim nebude,lebo auto otacky drzi..len ako som pisal,niekedy na volnobehu idu dost vysoko..diky za radu...teda,ak nejaka bude :lol:
Reklama

benky71
Kontaktovat uživatele:

Re: Prevadzkove otacky

Příspěvek od benky71 »

Treba vybrať celú klapku von,rozobrat a vyčistiť,aj krokáč,aj snímač polohy klapky.Ja som to v sobotu robil a bolo to dosť zašpinené.
Dark69

Re: Prevadzkove otacky

Příspěvek od Dark69 »

Tvoj popis problemu hovori jasne... je to jednoznacne zasvineny vzduchovy filter a autu sa tazsie dycha. Potom je nedobri pomer vzduchu a benzinu, otacky vyletia hore na volnobehu a aj pri vyradeni pocas jazdy kedze je bohatsia zmes ( viacej benzinu malo vzduchu) . Vymen ho a budes mat pokoj.. Nedavno sme to riesili ;)
Naposledy upravil(a) Dark69 dne ned srp 16, 2009 15:23, celkem upraveno 3 x.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
kajco

Dark69

Příspěvek od kajco »

diky,aj som si to myslel...teraz ma caka taka mensia ocista auta hehe..idu sa menit rozvody a filtre...este raz diky
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“