Prasklina na předním skle

Moderátor: Blue Lanos

Radim

Příspěvek od Radim »

Václav Brousek píše:jeětě jednou pro Radima:
jsou věci,které za tebe nikdo tady řešit nebude.Navštiv pobočku CPP a tam se dozvíš také vše co potřebuješ a nemusíš potom čumět hodinu na web.
Chtěl jsem snad po někom aby za mě něco řešil? Jestli ano ať se dotyčný ozve....nějak si totiž na takový případ nevzpomínám, to už mám asi sakra sklerózu :(
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Ježíš šmarjá,Radime omlouvám se,on to byl někdo Annonymní.Leji na sebe belík studené.
Promiň,promiň,promiň,Promiň,promiň,promiň,
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Radim

Příspěvek od Radim »

to Václav Brousek: v souvětí: "zájem o kontakt bych měl, pokud by se jim to podařilo zalepit tak by to bylo super, hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdo
dá se připojistit u ČPP?"
fakt není slovo kterým bych někoho prosil, někoho vyzýval ani někoho nutil aby za mě něco řešil, pouze jsem se dotazoval.
Pokud jsi to pochopil tak že chci aby někdo za mě něco řešil tak si to zkus přečíst znovu a pomaleji nebo třeba několikrát, popřípadě popros někoho aby ti to přečetl.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Radim píše:to Václav Brousek: v souvětí: "zájem o kontakt bych měl, pokud by se jim to podařilo zalepit tak by to bylo super, hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdo
dá se připojistit u ČPP?"
fakt není slovo kterým bych někoho prosil, někoho vyzýval ani někoho nutil aby za mě něco řešil, pouze jsem se dotazoval.
Pokud jsi to pochopil tak že chci aby někdo za mě něco řešil tak si to zkus přečíst znovu a pomaleji nebo třeba několikrát, popřípadě popros někoho aby ti to přečetl.
Radime,ty nedáš pokoj,vždyť jsem se ti omluvil,tak nepruď
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“