co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: co ma dnes potešilo
Ale je pekný
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Pěkný denSerpico píše:...Vašku to by mě potěšilo taky, byl jsem na houbách taky asi před týdnem ( a nšel jsem jenom trochu...) ale to patří do rubriky co mi nepotěšilo, ztratil jsem klíče od obou bytů ( bohužel jsem nevěděl kde...) celkem škoda za 5tisíc... měnil jsem vložky u sestry byla za 3tisíce u mě sumárum za 2litry, no prostě nejdražší polívka
Inu mějte se fajn a nic neztrácejte
Milane buď rád,že jsi se neztratil ty Vono za pár let a nedej pámbů nějakej ten Alzheimer Já když jdu na houby tak mě žena aspoň dvakrát volá,že prej jestli jsem v pořádku Kdo ví jestli mě nekontroluje jestli nejsem někde u nějakej baby
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
...no to za tím snad nehrozí, ale jeden neví Alzheimer je pěkný svinstvo a zatím na něj nic není, prostě odumírání buněk...
Inu mějte se fajn a tak ať nám nic neodumírá...
Inu mějte se fajn a tak ať nám nic neodumírá...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
To sa vraví taký fór,že čo je horšie,Alzheimer,alebo Parkinson ?
Máš to úplne jedno,či si to pivo rozleješ,alebo zabudneš ,kde si si si ho dal
Máš to úplne jedno,či si to pivo rozleješ,alebo zabudneš ,kde si si si ho dal
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je to samej houbožrout A chudinky červíčci musej do švestek Nech Vám panstvo chutná
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Teda Vojto, to je nádhera!!! Houby sice jím pouze ve velmi omezeném množství, ale miluju jejich sběr? To jsi sbíral přímo v Jeseníkách?
Jinak mě dnes potěšilo, že jsme si udělali s Jájuškou krásný výlet do Prahy a podařilo se nám získat televizi....jaké značky???? No přece Daewoo
Jinak mě dnes potěšilo, že jsme si udělali s Jájuškou krásný výlet do Prahy a podařilo se nám získat televizi....jaké značky???? No přece Daewoo
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
A kde jinde, než u nás. Teď už toho moc neroste, protože ubývá měsíček, ale za deset až čtrnáct dnů toho zase bude. Já hledání hub moc nemusím, ale žena to miluje. Tak proč ne. Ale jím houby na každý způsob. A hlavně nasušit.
-
- Kontaktovat uživatele:
No já som do houbiček zbláznený ale teraz tu u nás také nerastú tie hnedáky som zbieral vždy na chate v Kytlicích a v Jílovím tam som sa nachodil Teraz tu zbieram len hríbky a kozáky a hhalne najprv FOTÍM potom zbieram a nikdy nejem
- Přílohy
-
- Hríbyky (5).jpg (114.54 KiB) Zobrazeno 988 x
-
- Hríbyky (3).jpg (96.08 KiB) Zobrazeno 988 x
-
- DSC00092.jpg (70 KiB) Zobrazeno 989 x
Peto té sú pekné ja mám rád zas pečene plávky a bedle
Petře, nádherné kousky, zejména když je plný košík. ( bramborák)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný denIvoš píše:Teda Vojto, to je nádhera!!! Houby sice jím pouze ve velmi omezeném množství, ale miluju jejich sběr? To jsi sbíral přímo v Jeseníkách?
Ivoši dobrý když jsi spokojen s autem proč by to nemohla být i televize
Jakorát jak jsi trefil domů když do Pardubic nevedou značky To dělal určitě nějakej hradečák
http://zpravy.idnes.cz/dalnice-d11-nezn ... domaci_lpo
No hlavně ať nám jezdí a nezlobí
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Topole, my jsme jeli po staré silnici na Prahu (přes Kolín)...nechce se mi na čtvrt roku kupovat dálniční známku
Nicméně doporučuji jet až na úplný konec dálnice k Hradci a tam je pěkná zkratka do Opatovic a pak jen asi 15 minut do Pardubic
Nicméně doporučuji jet až na úplný konec dálnice k Hradci a tam je pěkná zkratka do Opatovic a pak jen asi 15 minut do Pardubic
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
...tak chlapci gratuluji k úlovkům a tiše závidím, peha to je " pravák ", no Vojto Jeseníky jsou taky nepřekonatelný, tam jezdím rád " Červenohorský sedlo " a rodinka velkých salašnických psů...no loni to tam zabalili rekonstrukce silnice nahoru a hotel ztratil personál...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Mě dneska velice potešilo to , že když jsem byl zařizovat náležitosti okolo III východočeskýho srazu na V. Vřešťově, tak mě paní na recepci dala propagační materiál kempu a na jednom papíru byla fotka z našeho minuleho srazu
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová