Originál autorádio
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál autorádio
Dobrá úprava A hlavne ten nástrik je to pekné Jo a Sencor tak ten som mal komplet teda repro,bedna,rádio,grafický eqvalizér a zosík to bolo v OPLÍKU len dáky debil my to raz rozraboval a odniesli si to repra a Eqval ale inak to hralo super.No od Sencoru mám aj DVD rekordér a domáce kino takže je to moja značka a zatial som bol vždy navýsosť spokojný No akorád mi začal v predu jeden chraptiť takže asi nastane výmena no a pravne podobne Sencor alebo SAL ješte uvidíme,a hlavne ma mrzí ten jeden lebo som doteraz bol plne spokojný s ozvučením a tubička v kufry tomu pomohla,nie je to na drag ale hrá to skvelo tak možno ješte to dopadne tak že tam pojede originál
- Reklama
Ešte som tam mal aj takéto tu je foto teraz je na predaj 4x5OW má to bluetooth, usb ,na karty a aj telefon to je na tom asi najlepšie,len to má modre podsvietenie a aj zospodu je nasvieteny panel takže Vám osveti celú prístrojovku ja som ho nechcel kvoli tomu podsvieteniu lebo mám ako Peto tiež všetko zelené a má to plno ´funkcií a pre mna je dost zložité ja mám rád jednoduché a nie plno tlačítok
- Přílohy
-
- P150709_21.46.JPG (146.79 KiB) Zobrazeno 2495 x
-
- P150709_21.45.JPG (67.79 KiB) Zobrazeno 2496 x
Peto té sencory su celkom lacné asi ich dám aj do zadu a mám vyhladnutú aj aktívnu tubu sencor ved na značku sa vysra...všetko vyrábajú v číne a ked to máš aj Ty tak to bude dobre ahoj
-
- Kontaktovat uživatele:
Janko no už sú doma a zajtra idú do dvierok A ako inak samo sebou Sencor,ale len 2 pásma ale za 12€ to je brnkačka takže som pri svojej oblúbenej značke Jo a dôvod no prozajický proste ten jeden čo chraptel tak skončil uplne a druhý nezvládá ani základné basy takže jedou von a Sen ide dnu
- Přílohy
-
- DSC00116.jpg (124.3 KiB) Zobrazeno 2465 x
-
- DSC00115.jpg (91.64 KiB) Zobrazeno 2465 x
čau Peto za té penezi sú perfektné a neni sú moc hlboké,abyTi tam vošli alebo tá fotka klame potom nahod fotky a ozaj nechceš si ich aj podsvietit tak ako ja boli by sme už dvaja tu je foto
- Přílohy
-
- P300709_16.58.JPG (129.77 KiB) Zobrazeno 2453 x
Naposledy upravil(a) HusarJan dne čtv črc 30, 2009 21:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
No hlbka je 6 cm takže si myslím že to nebude problém a budú svietiť ZELENO :lol:Jo a na fotke je ten jeden oprený o ten druhý tak na šikmo preto to skresluje :lol:Jó a hlavne ako tam máš umiestnené diódy,nie že by som na to nedošel ale načo si lámať hlavu keď je to už hotové
Peto máš pravdu na to sme tu, aby sme si všetko ulachčili:PP: No ak ideš dávat aj té nové rámiky tak ja som snich širku,teda hlbku skrátil aby moc nevyčnievali a je tam jedna ledka super svietivá a je umiestnená v tom výčnelku s nápisom sencor dal som na foto aj šipku a okolo nej zo zadu je samonalepovacia hliníková folia aby sa to viac odrážalo to si už musíš doregulovat sám v tme aby Ta to neoslnovalo a je to napojené zase na podsvietenie klučiek ved to poznáš tak nech to máš čim skvor hotové čavko
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky jo asi tam nechám tie pôvodná mriežky ale uvidíme
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak som ich tam dneska šupnul a až na to že sú ovela menšie ako originál tak hrajú perfektne,jo ten jeden origoš mal prasknutú membránu ale úúúúúž je tpo fájn
- Přílohy
-
- DSC00117.jpg (116.47 KiB) Zobrazeno 2429 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a Janko už som tam aj švihnul tie dalšie basreflexy takže basujem ostošest
- Přílohy
-
- DSC00122.jpg (63.3 KiB) Zobrazeno 2430 x
-
- DSC00120.jpg (77.92 KiB) Zobrazeno 2431 x
Spravil si to parádne ja to tiež tak neak spravým až ked budem dávat do zadu nové repro a pojde tam aj nova sietovina a bude to zasa nasvietené ja mám zasa basreflex tu foto možem ho aj zavret aby mi v zime tade nefukalo
- Přílohy
-
- P240509_23.02[01].JPG (115.79 KiB) Zobrazeno 2426 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jú dobrý nápad mám ješte jeden velký basref takže už viem čo s ním Ono totiž tuba je reprom do kufru a reflex má vzadu no a pokud chcem tvrdú hudbu musím otvoriť sedačku ale takto to bude niečo mňam - mňam len škoda že si to sem nešupol skôr už by to tam bolo tak nevedí bude to v nedelu A podsvietenie zatial nemám ale nechávam tam originál mriežky takže uvidíme pozdejšie
Keby som bol vedel tak to tam dám skor nevedel som že niekoho to bude zaujímat a najlepšie by bolo asi to celé vyrezat a dat tam neakú mriežku vyklápaciu potom by sa tam zmestili aj lyže ja som tam chcel dat autochladničku
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Pepo aj ja mám doma ešte 4 tuby ak máš miesto sú tvoje
Ja a na tých Sencoroch ten nápis WOOFER to je vtip??
Ja a na tých Sencoroch ten nápis WOOFER to je vtip??
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
-
- Kontaktovat uživatele:
No neviem ale boli 2 druhy ten jeden bol stredy+výšky a tento je bas+výšky takže pri počúvaní sa basy trocha zvýraznili oproti originálu lebo ten je tiež len streďák Ale hrá to skvelo lebo už konečne pri zapnutých predných nemusím sťahovať basy a tak tuc-tuc aj v predu