Denní svícení mlhovkama

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

simone
Kontaktovat uživatele:

Re: Denní svícení mlhovkama

Příspěvek od simone »

s Pehou mame toto
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5164
nebolo to drahe ale ... neni to homologizovane takže sa to nedá použiť ako denné svetlo
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Reklama

ppp

Příspěvek od ppp »

Ja som hladal nejake denne svetla na ziarovku ale nic som nenasiel. Nahradil by som ziarovku ledkou a bolo by. Ale ked uz otravuju ze vraj tie denne svetla musi namontovat servis, navyse ktory ma na to opravnenie tak to je uplne v ..., takze ma uz denne svetla nezaujimaju.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

ppp píše:Ja som hladal nejake denne svetla na ziarovku ale nic som nenasiel. Nahradil by som ziarovku ledkou a bolo by. Ale ked uz otravuju ze vraj tie denne svetla musi namontovat servis, navyse ktory ma na to opravnenie tak to je uplne v ..., takze ma uz denne svetla nezaujimaju.
Ono to je myslene ze ktore su original vyrobcom navrhnute re dane auto. Cize napriklad audinka ma original od vyrovi denne svetla tie mozu byt ale homogolizovane ci ako sa to pise ked su a su v poriadku vsetko, namontuje ti ich aj servis a da na to papier ze ich montovali tak ako maju byt tak je to vraj prt platne aspon to som pocul od polisov ked som sa ich na to pytal. Ale kazdy povie nieco uplne ine takze to mas tak .
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
koniQ
Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň

Příspěvek od koniQ »

je jedno ci ma alebo nema skor ci neskor si policajti zvyknu na to, nechcem rypat simone :lol: ale povedz ze neni tak :o) volakedy boli velky problem kridla, vyfuky a teraz to nikoho ne*rebe sry nechal som sa uniest :(( aj do AUDI pindali ze tie LED to neni vhodne osvetlenie a cuduj sa svete po 2 mesiacoch bolo zrazu secko OK :)

ale spat k teme denne svietenie hmlovkami urcite NIE
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No mozno mas stastie ale co poznam ludi tak kvoli prahom, spojlerom atd mali uz dake tie pokuty a to bolo pritom decente ziadne letecke kridla.
Kolega s klubu ten ked siel na daky zraz tak dopredu vzdy 3000 Sk vyhradene cisto na pokuty :)
U nas v BB to kontroluju dost takisto ako kolesa a xenoniky este ich to neomzrelo.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Muco

Příspěvek od Muco »

FoXo píše: Kolega s klubu ten ked siel na daky zraz tak dopredu vzdy 3000 Sk vyhradene cisto na pokuty :)
.
No,veru...50-60€ zaplatíš ani nevieš kedy a za čo.Stačí napr.malá "nepozornosť" a si lahší o 60€-to je bežná výška tej nižšej pokuty. Ak chechtáky nemáš so sebou,tak pán boh ti pomáhaj(už sme to tu preberali)..
Priznám sa,ja mávam bežne so sebou 10-20€.Ak by som potreboval niečo väčšie kupiť,tak platím kartou 8)
Neviem si predstaviť platiť pokutu...
To je už ako -bez penez do auta nelez :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to milosh jsk jsi přišel na tři žárovky v koktávce, dvě snad stačí a dvojitá parabola denní + mlhovky...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Ahojte už som videl aj takých ktorý majú v hmlovkách na montované xenony a svietia nimi ako dennými svetlami ludia vymyslia už kadečo :o)
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...hm takovej dobrák je " príma " v noci zapnutej do blbosti v protisměru....

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“