spínačka

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
jano75

spínačka

Příspěvek od jano75 »

páni kto mi poradí: mám nexiu a odišiel kolík medzi zámkovou a elektrickou časťou na spínacej skrinke. Jednoducho povedané zámok funguje , ale neotáča spínačom. Jediný problém je, že nikde neviem zohnať novú spínačku aj zo zámkom mimo firemných servisov. Kto by vedel poradiť neakú adresu, alebo firmu????
Reklama

Dark69

Re: spínačka

Příspěvek od Dark69 »

jano75 píše:páni kto mi poradí: mám nexiu a odišiel kolík medzi zámkovou a elektrickou časťou na spínacej skrinke. Jednoducho povedané zámok funguje , ale neotáča spínačom. Jediný problém je, že nikde neviem zohnať novú spínačku aj zo zámkom mimo firemných servisov. Kto by vedel poradiť neakú adresu, alebo firmu????
To iste sa stalo aj mne..Ja som si zohnal len vnutro spinacej skrinky z havarovanej nexie a prestavil zamok na povodny kluc co som mal a vsetko slape..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
lubo34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo34 »

Dark69 píše:
jano75 píše:páni kto mi poradí: mám nexiu a odišiel kolík medzi zámkovou a elektrickou časťou na spínacej skrinke. Jednoducho povedané zámok funguje , ale neotáča spínačom. Jediný problém je, že nikde neviem zohnať novú spínačku aj zo zámkom mimo firemných servisov. Kto by vedel poradiť neakú adresu, alebo firmu????
To iste sa stalo aj mne..Ja som si zohnal len vnutro spinacej skrinky z havarovanej nexie a prestavil zamok na povodny kluc co som mal a vsetko slape..
No to iste sa stalo nedavno aj mne,pocujte ak chcem dat dole spinacku potrebujem davat dole volant?akurat viem dat dole tu elektricku cast a ten zvysok nie vidim tam len dve speci sruby pod volantom su to tie?dik
Daewoo Nexia GLX 1.5 16V 66kW ala nesi
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

lubo34 píše:
Dark69 píše:
No to iste sa stalo nedavno aj mne,pocujte ak chcem dat dole spinacku potrebujem davat dole volant?akurat viem dat dole tu elektricku cast a ten zvysok nie vidim tam len dve speci sruby pod volantom su to tie?dik
Ak chces dat dole uplne celu spinacku tak ti treba odvrtat 2 sroby co ju drzia, su zaliate zapustene hlavicky na nich takze ich neodkrutis...je este jeden sposob ako vybrat len vnutro spinacej skrinky...otocis klucikom do polohy 2 a na spinacej skrinke je taka mala dierka, strcis tam imbusovy kluc a tym padom odistis taku zapadku vo vnutry a vyskoci ti vnutro spinacky vonku a ho len vytiahnes...a potom naspät len zatrcis...p.s - volant nesmie byt zaseknuty, radsej ho vytoc vlavo poriadne a nechaj ho tak a dalej jasna vec ze elektricku cast spinacej skrinky daj dole.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
lubo34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo34 »

No prave dnes som kupoval tu machanicku cast,tiez sa ni zlamal ten kolik.Cena bola 30Eur a vymena svojpomocne tak 10 min. a konecne je klud a k tomu su este aj 2 nahradne kluce.

Mozem ti dat telefon na predajnu v KE 0905690511.
Daewoo Nexia GLX 1.5 16V 66kW ala nesi
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“