Autobaterie
Moderátor: Blue Lanos
daj ho na dva tyzdne von z garaze a uz asi nenastartujes
ja som bol v pondelok na dlhsej jazde a cakal som ze sa bateria dobije, ale ked je vnoci zima, strasne sa jej kapacita zmensi a rano to uz ledva toci. garaz je garaz. mozno si nejaku obstaram. asi 5 sekund som startoval kym to natocilo.
ja som bol v pondelok na dlhsej jazde a cakal som ze sa bateria dobije, ale ked je vnoci zima, strasne sa jej kapacita zmensi a rano to uz ledva toci. garaz je garaz. mozno si nejaku obstaram. asi 5 sekund som startoval kym to natocilo.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
- Blue Lanos
je to mozne a preto som pisal, ze uz to nie je to co bejvavalo, lebo ked som od tej povedzme 7,00 v robote a poobede o 16,30 startujem tak citim, ze uz to neni mladica Ale urcite na Delkoricu nadavat nikdy nebudem Inak bezne nastartujem tak max. do 2 sekund.... zatial
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
myslis ze je cas nachystat sa na vymenu?? zatial sa mi nestalo ze by auto nechytilo a toci pekne rychlo motor ked startuje.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
to aj skusim ked nie aj Exide je good
- Blue Lanos
Ak sa ti rozsvecuje kontrolka hmloviek a zvlast ak su to predne tak sa jedna urcite o velku zavadu a system ti chce povedat, ze poruchu na hmlovkach vyriesis len tak, ze si ich namontujeseMKa Slovensko píše:mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
myslis ze je cas nachystat sa na vymenu?? zatial sa mi nestalo ze by auto nechytilo a toci pekne rychlo motor ked startuje.
Heh ale vzdy je to lepsie ked sa tebe rozsvecuju hmlovky (tie sa daju domontovat) ako keby sa mne rozsvecovalo take abs alebo luft sacek
No tak to je asi něco špatně mlhovky se nemají rozsvicet právě naopak jak píše Blu tak asi myslíš zadní a ta by právě po vypnutí světel měla sama zhasnout a nerozsvítit se možná je tam nějaká vlhkosteMKa Slovensko píše:mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam baterku este original, ktoru tam dali este v Korei v roku 1998. Auto parkuje pod holym nebom odkedy ho mam, a zatial ani za najvyssich mrazov nebol problem nastartovat do 2-3 sekund. Akurat vzdy pockam, pokial nebude natlakovane palivo (prestane sycat palivove cerpadlo) a az potom startujem.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue storm
- Kontaktovat uživatele:
Moja barerka sa minuly tyzden odporucala. Bol tem nejaky polskz skit.
teraz som dal VARTA Blue Dynamic a motor toci ako das. Inak odisla mi bez upozornenia. Auto pouzivam denne aj ked teraz v zime vacsinou len kratke trate. vecer som auto zhasol a rano ledva pretocilo motorom.
Takze odporucam vsetkym co maju starsiu baterejku, pred zimou aspon dat otestovat a dobit
teraz som dal VARTA Blue Dynamic a motor toci ako das. Inak odisla mi bez upozornenia. Auto pouzivam denne aj ked teraz v zime vacsinou len kratke trate. vecer som auto zhasol a rano ledva pretocilo motorom.
Takze odporucam vsetkym co maju starsiu baterejku, pred zimou aspon dat otestovat a dobit
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kolega,co myslis ze ja som danovak? Samozrejme ze to bolo uz s DPH! Trosku som si v predajni otvoril usta,ukazal im svoje znalosti v problematike a porovnal s konkurenciu a hned vyrukovali s touto cenou. Este som ich trosku ponatahoval,ze porozmyslam a potom som ju vzal.mrk píše:no ja som v tescu pozeral ale boli skoro po 3000 (Banner a este nejaka).
2350 bez DPH mas asi na mysli, ze ?
no hovorim to preto, ze tu:
https://www.chevroletclub.cz////viewtopic. ... 57&start=0
si pisal, ze stala 2715,-Sk a za tych 2300 by som nad nou ani ja nespekuloval.
https://www.chevroletclub.cz////viewtopic. ... 57&start=0
si pisal, ze stala 2715,-Sk a za tych 2300 by som nad nou ani ja nespekuloval.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6