Jak přidělat kšilt?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
hotovo
Tak konecne je pridelano. Zatim jen na sroubech, pristi tyden dam jeste pod to silikon, aby tam netekla voda tema dirkama (i kdyz by moc nemela). Lak je lehce jinej odstin, ale moc to neni poznat, snad to v lete slunicko trochu srovna.
... Oproti puvodnimu je to docela zmena - posudte sami..
... Oproti puvodnimu je to docela zmena - posudte sami..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Re: hotovo
ten jinej odstin vubec nevnimam - ja mel ten samy pocit u kapoty, kdyz jsme do ni delali to sani, ale to bylo kvuli tomu, ze ja uz to zkoumal uplne do detailu, ver ze ostatni lidi si toho vlastne nevsimnoushaman píše:Tak konecne je pridelano. Zatim jen na sroubech, pristi tyden dam jeste pod to silikon, aby tam netekla voda tema dirkama (i kdyz by moc nemela). Lak je lehce jinej odstin, ale moc to neni poznat, snad to v lete slunicko trochu srovna.
mno a jinak - decentko, pekny, ja jsem spokojeny
jj, taky se mi libi, hlavne to byl darek, tak se to docela podarilo. Je jasny, ze dalsim doplnkem musi byt jednoznacne kola, cpat na to dalsi spojlery nema cenu.
No ja kdyz obcas vidim, co jezdi po silnicich, tak je mi z toho do breku
To Loobo: a ten co jsi fotil , máš jenom půjčenej, jo?
To Shaman: prosím Tě, můžeš prozradit , jak si docílil černejch sloupků, máš to nalakovaný , nebo folii . Prodává se originál , nebo jsi to dělal sám , nebo je to PC tuning.
To Shaman: prosím Tě, můžeš prozradit , jak si docílil černejch sloupků, máš to nalakovaný , nebo folii . Prodává se originál , nebo jsi to dělal sám , nebo je to PC tuning.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Koupil jsem černou folii v obchodě (normál samolepící tapeta), udělal jsem papírovou šablonu, vystřihl folii, nalepil a bylo to. Drží už dva roky a nikde se neodírá ani neloupe. H