Václave, u Vás ja to trochu iný pohľad,Škoda je u vás domáca značka a že boli v r.1991- až neskôr zvýhodňovaní,nuž každý štát si nejako svoj trh chráni a to že šsľubujombajn a dávaju hrable,to je ich odjakživa. Ale u nás boli aj po r.1993 neoprávnene zvýhodňovaní na úkor iných značiek, a keď koooooooooooooonečne v r.1995 odstránili tu nezmyselnú 19% daň z dovozu nových áut,sudruh hovorca šKOMdy sa nechal počuť,že zastavia odber kompoonentov od našich dodavateľov, čo sa dokonca nepáčilo ani samotnému českému ministrovi hospodárstva,vyhlásil,že by to bolo zo strany Škody zasahovanie do vnútornych záležitostí iného štátu. Nuž tak odvtedy vládne vo mne averzia voči šKOMdám a tým,čo ich kupujú ako nové,navyše FUCKbiami opovrhujem odkedy sa objavili na cestách,nakoľko vozidlo s archeologickým motorom ktorý má pôvod v r.1964 a teda super zastaralú konštrci 3-ložiskový OHV ,vydávali za najmodernejšie vozidlo,na obrázkoch sprvu nevyzerali ani tak najhoršie
a k tomu čo píše Feva13 - Ja svoju averziu voči šKOMdám nikdy nezahodím,jasné že ďalšie auto,ktoré budem kupovať bude zas s takmer 100% pravdepodobnosťou kórejskej značky ani nie je vylúčené,že to bude zrovna AVEO,ja som aj pri kúpe Matizka poškuľoval po Kalosoch,napokon zviťazil Matízek konkrétna ponuka bola najzaujímavejšia pre nás,už som to bol spomínal v inej diskusii
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L