Matiz SE - SOS
Moderátor: Blue Lanos
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Matiz SE - SOS
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den ono totiž chlapci, nebylo potřeba si něco na papírek poznamenávat, neb byl odpojen akumulátor aby nemohlo dojít ke zkratu,a podle starého oříšku se jednotlivé kontakty navlékaly hned na ten nový.Ani jsem nevěřil, že to bude tak jednoduchá záležitost. Václav má pravdu,já jsem pouze asistoval / kibic / těm mladejm to přeci jenom jinak pálí po nacvaknutí se akumulátor připojil,vše se vyzkoušelo,uzavřel plastový kryt pod volantem,seřídily hodiny a jednotlivé stanice na CD přehrávači Panasonic,se opět uložily do paměti a bylo zametýno. Vypil se u toho půllitránek medovinky a spokojenost na obou stranách čau všem a zdraví " Vazoun "
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Pepíčku díkes za info o poruche lebo moja kočka od začiatku sem -tam nechcela pri otočení klúčika naskočiť no ale nie je to nič hrozné lenže v čera som bol v KE a ako som zastavil a vypol motor tak po otvorení kufru pozerám ako blázon-potvora anténa je vysunutá a hopla aj rádio hrálo a cez klúčik nešlo vypnúť takže chyba je odhalená--- ORIEŠOK No tož hor sa do opravy Len po tvojej skúsenosti sa vôbec nebojím
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den, na adresu " Peháčika " pokud jsi si opravdu jistý že to dělá ten spínací oříšek,tak toho se obávat opravdu nemusíš , hlavně nepoplést barvy a nezapomenout dotáhnout ten malý šroubek / červík / držím palce.
Však jsi šikovnější ako já zdraví " Vazoun "
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matíz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Však jsi šikovnější ako já zdraví " Vazoun "
-----------------------
Matíz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Vazounku neboj Legynka nemá drôtiky ale konektor už som to dneska pozeral a mám v nej prepálený jeden kontakt a tak som ho provizorne opraviil a idem objednať nový jo a vieš čo mal som ho vonku za neuveritelné 4 minutky je to paráda normálne mám Legu čím dalej tým radšej lebo opravujem vela aut ale Daewa všeobecne sú na opravy lahúčké no a Legyna ani nehovorým já už viem za 15 minut rozobrať celú palubku
Hele takhle vyzerá ten môj aj s konektorom takže 2x krížová skrutka,odpojiť konektor a je vonku
Hele takhle vyzerá ten môj aj s konektorom takže 2x krížová skrutka,odpojiť konektor a je vonku
- Přílohy
-
- DSC00038.jpg (81.97 KiB) Zobrazeno 1467 x
-
- DSC00034.jpg (81.86 KiB) Zobrazeno 1467 x
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den - věděl sem to " Peháčku " že si s tím poradíš a sám, já to měnil s vnukem , ale také s dobrým výsledkem. Ten spínací oříšek je v Matízkovi přeci jenom trochu jiný - ale po 20ti minutách také vyměněn.
Vypadá takto : --------------------------
Matiz SE r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Vypadá takto : --------------------------
Matiz SE r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Ja si to pre istotu fotím do mobilu...alvin píše:Ja si to vždy pre istotu poznačím na papierik a tak vylúčim možný omyl
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Vazoune,to Ti závidím,já zatím zjištuji co kde je a na záchodě většinou študuji knihu jak na to i když popis pojistkových skříněk vůbec nesouhlasí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,iný je vo francúzskom návode,ktorý je origoš v knižke dodanej s matízkom a inak je to v jeho slovenskom preklade
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
A co mám říkat já, když v té knížce JAK NA TO o čtyřválci není vůbec nic. A všechno se týká pouze typu I.Stanley píše:Vazoune,to Ti závidím,já zatím zjištuji co kde je a na záchodě většinou študuji knihu jak na to i když popis pojistkových skříněk vůbec nesouhlasí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
príležitostne by som mohol oskenovať ten francúzsky originál.pre toho ktovie po fracaise resp pomocou tech.slovníka zistí pravdepodobnú správnu schému poist.skrinky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přeji všem na foru hezký letní den a všechny vás zdravím - kolega " Vojta " má pravdu jako i ostatní co knihu - jak na to pro Matize od r. 1998 mají . Jsou v ní určité rozdíly i pro nás co vlastníme 0.8 ve II. - proto tuto knihu mám pouze jako orientaci o tom, abych věděl jak ten či onen díl vlastně vypadá a kde je.
to: Alvine , ta správná verze té pojistkové skřinky by zajímala i mne - prosím naskenovat , děkuje a zdraví " Vazoun "
-------------------
Matiz SE 0.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
to: Alvine , ta správná verze té pojistkové skřinky by zajímala i mne - prosím naskenovat , děkuje a zdraví " Vazoun "
-------------------
Matiz SE 0.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
kým by som sa dostal k skeneru to by potrvalo,tak sa riadim heslom,kto rýchlo dáva 2x dáva a ofotil som to foťákom,tie poznámky som si opísal z požičaného slov.prekladu,ale berte do úvahy len origoš francúzsky text
- Přílohy
-
- IMG_0214.JPG
- (232.22 KiB) Staženo 326 x
-
- IMG_0213.JPG
- (199.44 KiB) Staženo 327 x
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Kto by mal záujem o nejakú inú stať tejto francúzskej príručky k Matizu II,napíšte sem,odfotím a dám sem,nie je problém
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------------------alvin píše:P.S. Kto by mal záujem o nejakú inú stať tejto francúzskej príručky k Matizu II,napíšte sem,odfotím a dám sem,nie je problém
Vlado alias Alvine - velmi mne překvapila tvoje pohotovost a duchapřítomnost z ofocením požadovaného dokumentu jsi pašák - děkuje a zdraví " Vazoun "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vojto,aj toto tu už bolo, keď si naši v r.1977 kúpil Wartburga,šlo o inovovaný typ 353/1W,tzv 353-ka 3.generácie,v žiadnej príručke nebol presnejší návod ohľadom údržby diskových bŕzd a 2.okruhového brzdového systému,iba v poslednom vydaní knihy p. Ing. Jindřicha Dršatu bol aspoň popis v slovenskom preklade nemeckej príručky nebola o nich ani zmienkaVojta píše:A co mám říkat já, když v té knížce JAK NA TO o čtyřválci není vůbec nic. A všechno se týká pouze typu I.Stanley píše:Vazoune,to Ti závidím,já zatím zjištuji co kde je a na záchodě většinou študuji knihu jak na to i když popis pojistkových skříněk vůbec nesouhlasí