PS.: Po povodních v r. 2002 se tu objevilo mnoho Octávií z Německa za velmi příznivou cenu. Němci asi věděli proč

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Peterek píše:Pánové, kolega měl utopenou Š105 (povodně 1997) a nakonec skončila na ND. Faktem je, že to byla škodovka a byla pod vodou komplet (2,5 m) asi dva dny. Následkem bylo vyplavení veškerých náplní a i mazacích tuků z ložisek včetně diferenciálu a převodovky. Všude byl pouze jemný kal. Přesto, že byla kompletně (tím myslím doslova) rozebrána a vyčištěna a daná "nová" sedadla, byla potápka neustále poruchová a to neměla elektroniku. Vevnitř smrděla a tak skončila prodejem na ND.
PS.: Po povodních v r. 2002 se tu objevilo mnoho Octávií z Německa za velmi příznivou cenu. Němci asi věděli proč.
já měl vodu naštěstí "jen" těsně nad prahy, takže když jsem z té vody vyjel, byl v autě bazén. Postavil jsem to čumákem do kopce a ze zadu šlauchem (česky hadicí) vytáhl vodu ven.palikx píše:ahoj
no vcera jsem prijel z dovolene a koukam jak blazen co se vsecko stalo.tam jsem slysel jen neco malo a navic jsem tomu nerozumel.
kluci to utopene po okna je problem hlavne v tom aby se nedostala voda pres sani.do oleje se voda dostat nemuze (jedine skrz sani a valce)protoze pokud by se dostala jinudy tak by tudy i olej vytekal.merka pokud je v poradku je utesnena.
takze neresil bych vodu v oleji ale vodu ve valcich to je uplne nejvetsi problem.
a samozrejme rozpojit uplne vsecky konektory vyfoukat a prostrikat olejem.
bohuzel to znamena vyndat palubku a pod ni je asi 10 kostek ktere nejsou proti vode chraneny a jsou zasadni pro fungovani vseho v aute.
pokud byla voda v urovni palubky tak urcite rozebrat jinak te to za par dnu pekne vytresta.
interier neumejes jedine sehnat z nejake bouracky bude to smrdet uz navzdy.
tak hodne stesti.
u auto co melo vodu po prahy je to lepsi ale opet vsecky konektory co jsou pod urovni hladiny rozebrat a vyfoukat a prostrikat.jednortka motoru mohla byt zasazena jen castecne je tesne nad urovni prahu.
cudl pod sedackou je vypinani elektriky pro pumpu a zapalovani.
hodne stesti.
No určitě jsme se už museli potkat. Sem - tam jsem nějakou CDXovou Nubču potkal. A taky potkávám 2 SXové - 1 "bydlí" na Vyhlídce a druhá na Brňově nad Podlesím cestou k nám na Lhotu...Vladan píše:Cobylle, teď jsem si všiml, že jsi z Velké Lhoty. To se možná ve Valu potkáváme. Já bydlím v Přílukách. Ten tunel není takový problém, je tam pár šroubků.Určitě dva ve schránce na kazety a něco vepředu - přesně už ale nevím - dělal jsem toho moc.
No jo, Cobyll by byl v pohodě, kdyby neměl zrovna ZA KOLEGU odpolední směnu... Kdybych byl doma na kopci, tak bych Nubču vytopenou neměl... tomu se říká osud. Asi se dám na modlení...bohdulina píše:No potes, tedy. Zrovna vcera jsem pri zpravach o povodnich rikala Jirkovi - z Valmezu je prece COBYLL, snad bude v pohode... No ale je videt, ze Daewoo je kvalitni znacka
Já mám jenom povinné ručení - a ne u kooperativy - takže vlastně zhola bez pojistky. Ale napsal jsem vedení fabriky - byl jsem v práci, auto na parkovišti určeném pro zaměstnance, pozemek parkoviště patří firmě... Bylo mi odpovězeno, že bych MOŽNÁ mohl dostat nějakou kompenzaci, ale max do 10 000,.CZK a to ještě k tomu oproti předložení dokladů o zaplacení oprav... tak uvidíme.milosh píše:Tak to je zly![]()
Zajimalo by me jestli proplati neco pojistovna kdyz je auto pojistene havarijne jestli to nezaplati? JA mam napr. pojisteno ODCIZENI PLUS ZIVEL coz teta dle me je tento pripad
Chlape, jak jsem již psal na jiném místě, držím palce, ať jsi co nejdříve v pořádku.cobyll píše:No jo, Cobyll by byl v pohodě, kdyby neměl zrovna ZA KOLEGU odpolední směnu... Kdybych byl doma na kopci, tak bych Nubču vytopenou neměl... tomu se říká osud. Asi se dám na modlení...bohdulina píše:No potes, tedy. Zrovna vcera jsem pri zpravach o povodnich rikala Jirkovi - z Valmezu je prece COBYLL, snad bude v pohode... No ale je videt, ze Daewoo je kvalitni znacka
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |