Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od FoXo »

Dnes alebo zajtra pojdem tankovat tak kuknem ci to robi aj mne na OMV.
Ak na to nezabudnem :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Já teda většinou platím kartou a tak jsem toto prakticky nesledoval :? Ale příště se mrknu i když to bude asi stejný jakorát že to zaokrouhlí a je to :(
No hlavně že nám jezdí a nezlobí -i
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No takze som bol dneska pred pol nocou tankovat :)
To co som mal na tachometri pri dotankovani to iste cislo som mal aj na blocku, cize mi tachometer nepridal
(tachometer ) merac litrov a ceny :)
Ale zistil som ze siel benzin hore zase. natankoval som o 0.5 litra menej a platil o 1 ojro viac :|
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Mna nepotesila smrt krala popu

Michaela Jacksona

Hudobnemu svetu dal vela. :cry: :cry:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no mě nepotěšily ty záplavy na Moravě, Slovensku ( to co je ve zprávách, je katastrofický...) Vazoune ( Jeseníky mám rád tam jezdím - Červenohorský sedlo...), kluci jste v pořádku?

Mějte se fajn a hlavně ať nemusíte sušit své miláčky...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

]Rebro[ píše:Mna nepotesila smrt krala popu

Michaela Jacksona

Hudobnemu svetu dal vela. :cry: :cry:
No přesně také mám smutek - ať byl jaký byl (změna barvy pleti,pedofilie - nepotvrzená) stále byl prostě mezi nejlepšíma a hudebnímu světu bude chybět.Pamatuji si když byl tenkrát v Praze na Letné koncert - no zážitek na který budu těžko zapomínat!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Chlapci,tentokrát s Vami nesúhlasím,ten extravagantný úchylák sa za kráľa popu len sám vyhlásil a neskromne si tak ON SÁM hovoril,fakt ma iritovala každá zmienka o ňom,už jeho hudobná hviezda de facto pohasla v r.1992 a potom sa už snažil byť za každú cenu zaujímavý. Okrem sexuálnych škandálov mal na krku aj politické,keď vyjadril sympatie a podporu neskôr zosadenému konzervatívnokomunistickému predsedovi ruského parlamentu Chazbulatovovi,ktosi to vtedy vtipne okomentoval ,že pri jehobohatstve si môže dovoliť byť aj komunista :P :P . môj názor na jeho sklaby je,že niektoré z nich by boli dobré,keby ich naspieval niekto iný :P :P :P :P :P ,ke´d ho hrali v rádiu,mal som vždy chuť preladiť na inú stanicu :P :P :P ,ešte boli stráviteľné skladby,ktoré naspieval ako chalan s rodinnou skupinou Jacksons Five. jeho skalných fanúškov som si pohneval ešte v r.1992,keď som navrhol zaradiť jeho skladbu Another part of me,do Fun Top Fuj (Hitparáda antihudby),mňa osobne by mohli púšťaním tej skladby mučiť :lol: :lol: :lol: :lol: Nuž tisíc ľudí tisíc chutí.
Ale aby som len nehanil,vravím,že ako interpret a osobnosť u mňa mínus nekonečno bodov,ale ako skladateľ a producent-niektoré tie skladby,keby niekto normálne,neafektovane naspieval,by sa dali . A vraví sa o ňom,že ako producent neponechal nič na náhodu,svoje albumy pripravoval niekoľko rokov dopredu.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Asik uplny uchyl nebol, ked dokazal predat vyse 750 mil. albumov.
Len mal tu smolu, ze "vdaka" Jacksons Five nemal ziadne detstvo a niekde sa to prejavilo, kedy si v dospelosti realizoval svoje destke sny...

Nuze... ale na Kazika nema :o)
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

To je čo to Kazik ?? Značka nejakej autokozmetiky,alebo niečo podobné ? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
KE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KE »

ak chce niekto sledovat spravy ohladom MJ tak tu je link na jeho fanusikovsku stranku:
http://www.mjjsource.eu/
Racer 1.5 8V
Obrázek
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Teda alvin je to tvůj názor ale já jsem už starej kolik ale Jacksona a jeho skladby i podání mám rád :!:
On totiš nejen že podpořil Chazbulatovova ale dost milionů dal pokrokovým stranám do Afriky a i komunistům a to si právě myslím,že si pak na něj začali vymýšlet různé obvinění která se nikdy neprokázala ! A že byl extravagantní ? Budiš . Znám i u nás lidi kteří jsou ještě horší a proti němu nic nedokázali !! Zkrátka je to každýho názor ale já ho měl rád a vážím si toho co dokázal :!:
Jinak hlavně ať nám jezdí -i
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

alvin píše:Chlapci,tentokrát s Vami nesúhlasím,ten extravagantný úchylák sa za kráľa popu len sám vyhlásil a neskromne si tak ON SÁM hovoril,fakt ma iritovala každá zmienka o ňom,už jeho hudobná hviezda de facto pohasla v r.1992 a potom sa už snažil byť za každú cenu zaujímavý. Okrem sexuálnych škandálov mal na krku aj politické,keď vyjadril sympatie a podporu neskôr zosadenému konzervatívnokomunistickému predsedovi ruského parlamentu Chazbulatovovi,ktosi to vtedy vtipne okomentoval ,že pri jehobohatstve si môže dovoliť byť aj komunista :P :P . môj názor na jeho sklaby je,že niektoré z nich by boli dobré,keby ich naspieval niekto iný :P :P :P :P :P ,ke´d ho hrali v rádiu,mal som vždy chuť preladiť na inú stanicu :P :P :P ,ešte boli stráviteľné skladby,ktoré naspieval ako chalan s rodinnou skupinou Jacksons Five. jeho skalných fanúškov som si pohneval ešte v r.1992,keď som navrhol zaradiť jeho skladbu Another part of me,do Fun Top Fuj (Hitparáda antihudby),mňa osobne by mohli púšťaním tej skladby mučiť :lol: :lol: :lol: :lol: Nuž tisíc ľudí tisíc chutí.
Ale aby som len nehanil,vravím,že ako interpret a osobnosť u mňa mínus nekonečno bodov,ale ako skladateľ a producent-niektoré tie skladby,keby niekto normálne,neafektovane naspieval,by sa dali . A vraví sa o ňom,že ako producent neponechal nič na náhodu,svoje albumy pripravoval niekoľko rokov dopredu.
Alvine , souhlasím s tebou, ale jak se říká někdo má rád holky a někdo vdolky. Jenom mě trochu vadí přirovnání k Beatles, J.Lenonovi nebo s E.Presleym. Podle prodeje desek by u nás byli nejlepší Eva a Vašek. Přitom je to tím, že duchodci neumí vypalovat CD. :lol: :lol: :lol: :lol: To byl vtip :lol: :lol:
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Presne tak Ivo. Ja nikoho neodsudzujem komu sa "Jacko" ako ho familiárne volali páči,ale ja som bol na jeho hlas a výzor priam patologicky alergický. Na druhej strane rozhodne nemal roky na umretie, a bol to šok,vzhľadom na jeho vek :( :( :( :( :( .
A keď ho nazývali Kráľo,za "Kráľa popu" sa vyhlásil len on sám -osobne,bol určite kráľom hudobnej komercie,ale kráľom popu,podľa mňa a mnohých fanúšikov rocku a popu rozhodne nie :P :P :P
A vo svojom archíve nemám ani v živote nebudem mať jednu jedinú skladbu v jeho podaní.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...souhlasím s Ivo R. " jenom mě trochu vadí přirovnání k Beatles, J.Lenonovi nebo s E.Presleym " a alvinem, nakonec každý zpěvák má svoje publikum...

Inu mějte každý rád to svoje...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Peterek

Příspěvek od Peterek »

To: Alvin, Ivo R., Serpico.
Plně souhlasím s Vámi všemi. Nejsem hudební kritik (ti tomu stejně nerozumí - týká se i filmových kritiků, zásadně jsem chodil na filmy podle nich nic moc a byly OK) ale vím, že v USA jde především o šou. Čím větší tím lepší produkt nebo umění. O kvalitu jde až na dalším místě.
Viz filmové Oscary. Za 1. bombastická reklama a náklady
2. produkt USA
3. kvalita.
Proto se evropské i jiné filmy velmi těžko prosazují. A tak je to i s hudbou.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“