já věděl že mě nedášsandruš píše:žádný zavírání do kufru...jo jsem zvědavá jestli přijede J.Bad...psal že mají teda rezervaci...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
já věděl že mě nedášsandruš píše:žádný zavírání do kufru...jo jsem zvědavá jestli přijede J.Bad...psal že mají teda rezervaci...
nevím asi se urazili že nás naprdli....sandruš píše:kde jsou ...Ivoš a Jájuš![]()
Jajuska95 píše:Ivošovi nejde internet..
aha žeto tu nějak utichloJajuska95 píše:Ivošovi nejde internet..
jo to určitě ale stejně mě to sere i když se jedná jen o 14 dníJajuska95 píše:Fitty a my jsme se neurazili, to néééé.. A my čtyři se určitě uvidíme v Pardubicích na tom Relax Meetingu..
a proč zaspáváš???sandruš píše:dneska jsme trhala rekord..zaspala jsem normálka stávám v 5h ale tentokrát 5:42...a do práce to mám 10km a přijela jsem tam 6:02
![]()
![]()
v Pohodě...když tak přijedete všeci za mnou na PlumlovJajuska95 píše:Fitty a my jsme se neurazili, to néééé.. A my čtyři se určitě uvidíme v Pardubicích na tom Relax Meetingu..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |