Roztlačenie Lanosa ?? !!
Moderátor: Blue Lanos
Roztlačenie Lanosa ?? !!
Môže sa Lanos ,aj roztlačiť keď nenaštartuje ??
- Reklama
Re: Roztlačenie Lanosa ?? !!
No moze sa aj roztlacit , ale s akymi nasledkami , stale je tu riziko , ze ti prevodovy remen preskoci o par zubov . A to urcite nieje dobre . Samozrejme sa nemusi nic stat , bud sa podari ,alebo nie . Mne raz skocilo dieta do cesty , ked som bol tak rozbehnuty na firemnom aute a v tom soku som nevedel co skor ,stlacal som vsetko naraz , hlavne brzdu bez spojky a ten motor proste skapal tak priserne , ze som myslel ze uz ho nerozbehnem , proste ze ten remen urcite preskocil . ale nakoniec sa nic nestalo . samozrejme ani dietatu .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
jak rika mino, muze skocit remen, ale taky se nemusi stat nic... kdyz mi minuly tyden zdechl starter, taky jsem musel chca nechca takhle 3× nastartovat
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
kamaráta som roztlácal, startoval to na trojke. nastastie sa nic nestalo, ale zdravé to nebude.
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
kludne,nestane sa nic ak roztlacis na vacsej rychlosti a pomaly pustis spojku. To by ti remen musel preskocit pri kazdom startovani a preradeni rychlosti,pripadne brzdeni s rychlostou.
Roztlacal som viac aut mozno 150x a nic sa nestalo,nemalo sa co.
Roztlacal som viac aut mozno 150x a nic sa nestalo,nemalo sa co.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Hmm,
nechapem, ako by mohol preskocit remen. Som sice v tomto iba amater, ale prevodovka roztaca klukovu. Klukovka pohana zubaty remen, ci uz je to pri startovani, roztlacani, alebo normalnom behu motora. Nevidim dovod, preco by mal remen preskocit ... To by sa mohlo stat len vtedy, ak by sa "pohonom" stali vackove hriadele, pripadne vodna pumpa.
Ale mozno sa mylim, znalci ma urcite opravia
nechapem, ako by mohol preskocit remen. Som sice v tomto iba amater, ale prevodovka roztaca klukovu. Klukovka pohana zubaty remen, ci uz je to pri startovani, roztlacani, alebo normalnom behu motora. Nevidim dovod, preco by mal remen preskocit ... To by sa mohlo stat len vtedy, ak by sa "pohonom" stali vackove hriadele, pripadne vodna pumpa.
Ale mozno sa mylim, znalci ma urcite opravia
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Samozřejmě se nestane nic, pokud je rozvodový řemen v dobrém stavu. Já bych pouze rozlišil proč se auto roztláčí. Pokud je příčinou slabá baterie, klidně budu auto roztlačovat třeba každý den a nic se neděje. Pokud se ale auto roztláčí z důvodu, že nechce motor naskočit, je tu nebezpečí vniknutí nespáleného benzinu do katalyzátoru a ten se zničí a neplní svou funkci.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km