Prepáč, to bolo z nášho slangu, na veľkých stavbách majú izoláciu v celých rolkách a technici mi to hovorili že sa to použilo a fungovalo. Ja sa na moje pozriem zajtra a napíšem či mám protihlukovku.
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu člen AVEO Fanclubu
Ahoj, tu je foto z môjho, je izolácia na kapote a aj na predeli medzi motorom a kabínou. Slabá izolácia medzi motorom a kabínou je najdôležitejšia tadiaľ najviac počuť motor.
Kde sa dá kúpiť tá izolácia zistím a napíšem
Přílohy
Izol 2.JPG (66.17 KiB) Zobrazeno 2960 x
Izol 1.JPG (14.13 KiB) Zobrazeno 2960 x
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu člen AVEO Fanclubu
Ahoj, pozri či máš nejaké otvory na kapote na uchytenie pomocou tých čudlíkov. Podľa foto sedanu predpokladám že sa to dá použiť. Pozri či máš izoláciu za motorom vzadu ako je druhé foto - tá je najdôležitejšia
Keď som tak dlhšie rozmýšľal (ani to nebolelo) to chvenie aj hluk môže robiť aj kapota lebo nie je vystužená a brní ako brnenie Dona Chichota. Tiež slúži ako zosilňovač hluku motora.
Oplatí sa investovať do odhlučnenia.
Keď zistím ozvem sa