Fitty píše:ááááá brouček je tu
čao lásko
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Fitty píše:ááááá brouček je tu
Já ti dám děcina....to si nech pro Žárovice Já mám jinou otázku...jaktože ne??????sandruš píše:Zdááááááááááááááár ..jsem tu děcina
prej čao lásko týýý woesandruš píše:Fitty píše:ááááá brouček je tu
čao lásko
co jaktožene??Ivoš píše:Já ti dám děcina....to si nech pro Žárovice Já mám jinou otázku...jaktože ne??????sandruš píše:Zdááááááááááááááár ..jsem tu děcina
to mě posssss....Ivoš píše:No taky koukám
Radši potichu,nebo se to pos... . Já nic nekřičím a radši jsem ani nedělal rezervačku. Beru stan jako zálohu.Ivoš píše:No já vím svý...jinak jsem rád, že dorazíš
VýborněPetr Soukup píše:Radši potichu,nebo se to pos... . Já nic nekřičím a radši jsem ani nedělal rezervačku. Beru stan jako zálohu.Ivoš píše:No já vím svý...jinak jsem rád, že dorazíš
pži nejhorší kněkemu lehneš do boudyPetr Soukup píše:Radši potichu,nebo se to pos... . Já nic nekřičím a radši jsem ani nedělal rezervačku. Beru stan jako zálohu.Ivoš píše:No já vím svý...jinak jsem rád, že dorazíš
Sorry Sandruš, ale tohle jsem skoro nepochopilsandruš píše:pži nejhorší kněkemu lehneš do boudyPetr Soukup píše:Radši potichu,nebo se to pos... . Já nic nekřičím a radši jsem ani nedělal rezervačku. Beru stan jako zálohu.Ivoš píše:No já vím svý...jinak jsem rád, že dorazíš
taky nevím co tím pan mistr myslísandruš píše:co jaktožene??Ivoš píše:Já ti dám děcina....to si nech pro Žárovice Já mám jinou otázku...jaktože ne??????sandruš píše:Zdááááááááááááááár ..jsem tu děcina
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |