Fitty píše:a ty moc neriskuj bo uvidíšJajuska95 píše:![]()
![]()
![]()
Fitty píše:pche trubec prej a zlatíčko se mi etě směje místo zastání
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Fitty píše:a ty moc neriskuj bo uvidíšJajuska95 píše:![]()
![]()
![]()
Fitty píše:pche trubec prej a zlatíčko se mi etě směje místo zastání
Fitty píše:neriskuj už jsem tě dneska jednou varoval
ne nebude právě nic ani když by jsi náhodou po mě něco chtěla a Ivošek to odnese takyJajuska95 píše:Bude ty ty ty?...![]()
![]()
Fitty píše:neriskuj už jsem tě dneska jednou varoval
Fitty píše:ne nebude právě nic ani když by jsi náhodou po mě něco chtěla a Ivošek to odnese takyJajuska95 píše:Bude ty ty ty?...![]()
![]()
Fitty píše:neriskuj už jsem tě dneska jednou varovalTo jsem zvědav jak se mu to bude zamlouvat
Fitty píše:Jajuska95 píše:To je normální vyhrožování...ale no tak, Fitty, však víš, že si dělám srandu..
![]()
![]()
he he he vím
Tady se děje jen to že jájuš má ze mě prdelsandruš píše:teda co tady se děje ani v knize není
sandruš píše:teda co tady se děje ani v knize není
Fitty píše:Tady se děje jen to že jájuš má ze mě prdelsandruš píše:teda co tady se děje ani v knize není
aha tak si vlastně dělám prdel já sám ze sebeJajuska95 píše:Nemám.. fakt nee... nekecám.. čestný skautský..![]()
Fitty píše:Tady se děje jen to že jájuš má ze mě prdelsandruš píše:teda co tady se děje ani v knize není
jasnýJajuska95 píše:Tak sranda musí být..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |