Chuťovka - JEN PRO TVRDŠÍ POVAHY :o)

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Chuťovka - JEN PRO TVRDŠÍ POVAHY :o)

Příspěvek od Robert »

Bohuzel se mi nepodarilo sehnat vetsi foto, ale snad Vam to jako odstrasujici priklad bude stacit :lol:

Nepremlouvejte sloupy, aby Vam uhly... :lol: 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Robert dne pon lis 15, 2004 16:50, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Moje otazka zni: Je to opravitelne???Kolik by mohla stat oprava???Jeden chlapik ho prodava za 50.000,- Kc

Jo, a je to v plne palbe...8) :lol: (doslova)
Naposledy upravil(a) Robert dne pon lis 15, 2004 16:28, celkem upraveno 1 x.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

heezkyyyyy.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.

Jakubééééé, 4x4??? 8) 8) 8)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

podla mna to nevyzera zle co sa tyka opravy. ale inak je/bol velmi pekny/e. to su original daewoo elektrony ? videl som uz nejake originaly na Lanose, ale na Matizku este nie.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

mrk píše:to su original daewoo elektrony ?
Origo ne, ty vypadjí jinak. Tyhle jsou moc pěkné a taky mají příjemně malé ET :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.

no ondras, ja nevim, myslis dozadu 800 a vpredu litr, kdyz bych mel do neceho vrazit 50kkc, tak to budou upravy co jsem nedavno nastinil, navic mi prijde, ze rana sla primo smerem na motor ;)
Robert píše:Jo, a je to v plne palbe...8) :lol: (doslova)
no, minimalne airbagy budou chybet, leda by je tam nechal vratit, pak je tady fakt, ze 80+50 = 130 (dle meho je cena 80kkc vzhledem k cene motoru uplne noveho motoru 80kkc, prevodovky 70tkc, ...) cili ted je fakt otazka, co vse je v pohode, prevodovka je sice na druhy strane, ... no nevim, pokrouceny je to dost, udivuje me, ze neprasklo predni sklo, prestoze dle meho se musela (i kdyby mirne) pokroutit cela karoserie - to je jak jsme se divili, ze ulitlo to vicko od nadrze pri srazce s ladou ....

cili osobne nevim - otazka kolik mel predtim najeto taky neni od veci, proste ... - todle je spis na nahradni dily - zadni svetla, zachovale casti motoru - kliky, synchrony, prevodovka, dvere, skla, clovek muze experimentovat s interierem a pripadne changenout ...
Richard

Příspěvek od Richard »

Ondras píše:Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.

A kam ten motor před nárazem odešel??? Pokud někdo viděl crashtesty tak ve zpomalených záběrech je krásně vidět jak auto při nárazu se deformuje a pak zase narovnává (pruží) tak podle této fotky se motor podíval jak to vypadá v kabině a pak se uvelebil skoro na svém místě jen tak o 30 cm dál. Takhle rozbitej auťák má určitě poškozenej motor a převodovku! A typuju i poškozenou přední nápravu - geometrii. Jestli je v plný výbavě, tak potěš pánbu dát to dokupy! Radši bych koupil nebouranýho za 200000,-, protože skoro na tolik to podle mě přijde a budeš mít stejně zbořeninu. 8) 8) 8) 8) 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
jakub

Příspěvek od jakub »

Richard píše:deformuje a pak zase narovnává (pruží) tak podle této fotky se motor podíval jak to vypadá v kabině a pak se uvelebil skoro na svém místě jen tak o 30 cm dál.
pruzi, ale tricet cisel nikoliv, jednalo by se o nezadouci efekt, karoserie ma za ukol naraz co nejvice absorbovat, ale pruzeni muze probihat ve velmi omezene mire - v tomhle pripade navic muselo k narazu dojit v pomerne male rychlosti - prave proto, ze to neodneslo celni sklo, (to je tech tvych tricet cisel) a to (ver mi) nepruzi
Richard píše:Takhle rozbitej auťák má určitě poškozenej motor
otazka, co vsechno je u tebe motor, ja bych to videl tak 50/50

Richard píše:a převodovku!
neni nutne, vzhledem k jejimu umisteni
Richard píše:A typuju i poškozenou přední nápravu - geometrii.
tak tohle je naopak stoprocentni, nemluve o poloosach ...

nicmene plati, co jsem napsal, ja bych si byt majitelem nechal/prodal na ND a byt kupujicim, tak radsi koupim nebouranou ojetinu v te cene ...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak pánové přesně takhle sem viděl trefený dva matízky a u obou byl prasklej blok motoru u jednoho ještě vejpůl převodovka a řízení taky prasklo . Oba se spravily ale jen proto že byl přístup k levným dílům při ononom zázračném výprodeji oba mělli zmuchlanou stěnu mezi motorem a kabinou byla to strašná práce dát dohromady tak aby všechno sedělo tak jak má a stejně to není ono . Běžnému člověku se takové auto nemůže nikdy vyplatit opravit
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Petrm,skromný dotaz.Dá se sehnat samotný skelet karosérie a použitelné díly přaházet ?
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
jakub

Příspěvek od jakub »

Václav Brousek píše:Petrm,skromný dotaz.Dá se sehnat samotný skelet karosérie a použitelné díly přaházet ?
vyslovim laickou domenku - ano technicky da, tedy otazka, ktere dily myslis, problem ale je, ze kazdy auto si nejak sedne, ja kdyz jsem treba jezdil tyden s haupnou z jinyho mateze, tak evidentne nelicovala jak ma - leccos by se asi dalo poladit podle toho, jak to upevnim na ty uchyty, ale prislo mi, jak dyz je proste jina ...

pokud ten dotaz smeruje k tomudle konkretnimu autu, tak je to imho zbytecnost, protoze je to jak nahazet rozbity nadobi do novy skrine, navic otazka, jak je to s tim, ze vymenis skelet, ktery ma nejaky ty seriova cisla apod - cili jak je to potom s registraci a tak ..,
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

to byla spíše teoretická úvaha.Přece se prodávala kompletní karoserie bez skel,čalounění a pod,?.
Já bych takhle bourané auto již nechtěl.To již po rovnání nemůže nikdy sedět.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to byla spíše teoretická úvaha.Přece se prodávala kompletní karoserie bez skel,čalounění a pod,?.
Já bych takhle bourané auto již nechtěl.To již po rovnání nemůže nikdy sedět.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“