Vymena zarovicek POD BUDIKAMA (ne ve stredovim panelu)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
nuz...
ja som zatial zmenil farbu bocnych tlacidiel tj hmlovky, vyhrievanie zadneho skla z tej zelenkavej ci aka to bola na oranzovu. v zelku to dobre vyzera...
na palubovku sa chystam ale sere ma ten boudenovy nahon na rychlomer a otackomer...
na palubovku sa chystam ale sere ma ten boudenovy nahon na rychlomer a otackomer...
Ja si aj tak myslim, je to len moj osobny nazor, ze spekulovanie oladne cancania auta, prerabky a dorabky....alebo inak by som to povedal, kto z vas ma nexiu v takom sto percentom stave, ze jej chyba ku dokonalosti len zmena farby podsvietenia? Ale sebakriticky...take stare auto neexistuje aby v nom nic nebolo rozsypane. Rozne pazvuky, buchania, praskanie, rezonancie, to treba vychytat nie menit farbu ziaroviek. Existuje kopu ludi, co je presvedcenych, ze ich autam nic neni a pri tom na nich trieska kazdy spoj na podvozku. Z vlastneho pozorovania som zistil, ze najhrdejsi su majitelia Peugeotov. Neviem preco, ale poznam mnoho pripadov ako keby inych aut na svete nebolo. Ja bazirujem na tom aby bol v dobrom stave motor a aby nebolo auto hrdzave. Ja viem, ze je prispevok od veci, ale je to tak
- Ondrej Rapčan
Zelenou tam chci dat ja, ale nemuzu nikde sehnat shop, kde tyhle zarovky/diody maj. 12V 3.5W bez paticove...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zelená je síce ok, ale spolu s bielou sa dávala do aut na začiatku 90. rokov, preto to aj idem meniť, aby som nexiu trocha omladil. Čo sa týka toho,že staré auto treba udržovať a nie vylepšovať. Chodím s nexiou na servisnú kontrolu od jej novoty a žiadne poruchy opravovať nemusím. Trápi ju len trocha korózie a ločkajúci spínač vodičovho okna, žiaden iný buchot- treskot ani nič podobné
Ziaden buchot treskot? No mam strach, len by som si k tebe sadol s mojim citlivym uskom Miesto tych ziaroviek radsej vymen ten spinac okna. Vies ako je to s Daewom. Ked si niekto vsimne, ze ti nieco vrzlo, tak automaticky mas posrate Daewoo. Druhi jazdia na starych rozbytich "znackovych" autach, kde vsetko trieska, ale tam je to v poriadku.