Už zase jezdím...
Moderátor: Blue Lanos
Už zase jezdím...
Tak, po trablích, které jsem si v posledním měsíci s Ještěrkou vyžral, jsem už zase konečně "pojízdný"... Začlo to tím, že se odporoučel termostat a lehce jsem uvařil motor... Ted už je vyměněno, přetěsněno, vyměněny rozvody... Do toho se mi ještě minulý víkend odporoučel startér - naprosto bez jakékoli výstrahy. Vyrážel jsem do Liberce, na fotbalový výjezd (do Edenu ) a před tím jsem se chtěl ještě zastavit na benzínce pro kuřivo - a už jsem nenastartoval... odešla cívka. Takže na cestu domů jsem musel chca nechca startovat z kopce... komplet mě ta "letošní sranda" vyšla na necelých 7 tisíc, ještě že mám hodného známého a neúčtuje si práci a ostatní obíhání kolem auta... Když jsem tak přemýšlel, tak jediné, co se mi už může rozesrat jsou přední tlumiče, jinak už je snad všechno povyměňované nebo opravované Jestli do auta budu muset jestě letos vrazit nějakou korunu, tak ho snad už vážně radši pošlu ze skály ale zase jí omlouvá, že má bez cca 100km naježděno 140tKm, z toho něco málo přez 62tKm se mnou... (herdek to už mám tolik za ty tři roky nalítáno, vždyť skoro nikam nejezdím )
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
- Reklama
Re: Už zase jezdím...
Tak hlavne, ze uz jezdis ja sem dneska jaksi blbe startoval s lanosem... tocim a najednou to strelilo, tak tocim znova a dlouho to tak lapalo po dechu a nakonec to chytlo, ale zdalo se mi ze to chvilu jelo jen na 3 valce a cely auto se trepalo, pak se vse uklidnilo....
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97