Chuťovka - JEN PRO TVRDŠÍ POVAHY :o)
Moderátor: Blue Lanos
Chuťovka - JEN PRO TVRDŠÍ POVAHY :o)
Bohuzel se mi nepodarilo sehnat vetsi foto, ale snad Vam to jako odstrasujici priklad bude stacit
Nepremlouvejte sloupy, aby Vam uhly...
Nepremlouvejte sloupy, aby Vam uhly...
Naposledy upravil(a) Robert dne pon lis 15, 2004 16:50, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Moje otazka zni: Je to opravitelne???Kolik by mohla stat oprava???Jeden chlapik ho prodava za 50.000,- Kc
Jo, a je to v plne palbe... (doslova)
Jo, a je to v plne palbe... (doslova)
Naposledy upravil(a) Robert dne pon lis 15, 2004 16:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.
Jakubééééé, 4x4???
Jakubééééé, 4x4???
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Origo ne, ty vypadjí jinak. Tyhle jsou moc pěkné a taky mají příjemně malé ETmrk píše:to su original daewoo elektrony ?
|\/| /\ '|' | '/.
no ondras, ja nevim, myslis dozadu 800 a vpredu litr, kdyz bych mel do neceho vrazit 50kkc, tak to budou upravy co jsem nedavno nastinil, navic mi prijde, ze rana sla primo smerem na motorOndras píše:Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.
Jakubééééé, 4x4???
no, minimalne airbagy budou chybet, leda by je tam nechal vratit, pak je tady fakt, ze 80+50 = 130 (dle meho je cena 80kkc vzhledem k cene motoru uplne noveho motoru 80kkc, prevodovky 70tkc, ...) cili ted je fakt otazka, co vse je v pohode, prevodovka je sice na druhy strane, ... no nevim, pokrouceny je to dost, udivuje me, ze neprasklo predni sklo, prestoze dle meho se musela (i kdyby mirne) pokroutit cela karoserie - to je jak jsme se divili, ze ulitlo to vicko od nadrze pri srazce s ladou ....Robert píše:Jo, a je to v plne palbe... (doslova)
cili osobne nevim - otazka kolik mel predtim najeto taky neni od veci, proste ... - todle je spis na nahradni dily - zadni svetla, zachovale casti motoru - kliky, synchrony, prevodovka, dvere, skla, clovek muze experimentovat s interierem a pripadne changenout ...
A kam ten motor před nárazem odešel??? Pokud někdo viděl crashtesty tak ve zpomalených záběrech je krásně vidět jak auto při nárazu se deformuje a pak zase narovnává (pruží) tak podle této fotky se motor podíval jak to vypadá v kabině a pak se uvelebil skoro na svém místě jen tak o 30 cm dál. Takhle rozbitej auťák má určitě poškozenej motor a převodovku! A typuju i poškozenou přední nápravu - geometrii. Jestli je v plný výbavě, tak potěš pánbu dát to dokupy! Radši bych koupil nebouranýho za 200000,-, protože skoro na tolik to podle mě přijde a budeš mít stejně zbořeninu.Ondras píše:Opravitelné to IMHO je. Otázka jestli se to vyplatí. Cena opravy ve značkovém servise tak 80kkč. Motor a šaltr to snad neschytal.
Jakubééééé, 4x4???
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
pruzi, ale tricet cisel nikoliv, jednalo by se o nezadouci efekt, karoserie ma za ukol naraz co nejvice absorbovat, ale pruzeni muze probihat ve velmi omezene mire - v tomhle pripade navic muselo k narazu dojit v pomerne male rychlosti - prave proto, ze to neodneslo celni sklo, (to je tech tvych tricet cisel) a to (ver mi) nepruziRichard píše:deformuje a pak zase narovnává (pruží) tak podle této fotky se motor podíval jak to vypadá v kabině a pak se uvelebil skoro na svém místě jen tak o 30 cm dál.
otazka, co vsechno je u tebe motor, ja bych to videl tak 50/50Richard píše:Takhle rozbitej auťák má určitě poškozenej motor
neni nutne, vzhledem k jejimu umisteniRichard píše:a převodovku!
tak tohle je naopak stoprocentni, nemluve o poloosach ...Richard píše:A typuju i poškozenou přední nápravu - geometrii.
nicmene plati, co jsem napsal, ja bych si byt majitelem nechal/prodal na ND a byt kupujicim, tak radsi koupim nebouranou ojetinu v te cene ...
Tak pánové přesně takhle sem viděl trefený dva matízky a u obou byl prasklej blok motoru u jednoho ještě vejpůl převodovka a řízení taky prasklo . Oba se spravily ale jen proto že byl přístup k levným dílům při ononom zázračném výprodeji oba mělli zmuchlanou stěnu mezi motorem a kabinou byla to strašná práce dát dohromady tak aby všechno sedělo tak jak má a stejně to není ono . Běžnému člověku se takové auto nemůže nikdy vyplatit opravit
vyslovim laickou domenku - ano technicky da, tedy otazka, ktere dily myslis, problem ale je, ze kazdy auto si nejak sedne, ja kdyz jsem treba jezdil tyden s haupnou z jinyho mateze, tak evidentne nelicovala jak ma - leccos by se asi dalo poladit podle toho, jak to upevnim na ty uchyty, ale prislo mi, jak dyz je proste jina ...Václav Brousek píše:Petrm,skromný dotaz.Dá se sehnat samotný skelet karosérie a použitelné díly přaházet ?
pokud ten dotaz smeruje k tomudle konkretnimu autu, tak je to imho zbytecnost, protoze je to jak nahazet rozbity nadobi do novy skrine, navic otazka, jak je to s tim, ze vymenis skelet, ktery ma nejaky ty seriova cisla apod - cili jak je to potom s registraci a tak ..,
to byla spíše teoretická úvaha.Přece se prodávala kompletní karoserie bez skel,čalounění a pod,?.
Já bych takhle bourané auto již nechtěl.To již po rovnání nemůže nikdy sedět.
Já bych takhle bourané auto již nechtěl.To již po rovnání nemůže nikdy sedět.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
pozrite si tohoto matesa z ruska:
http://www.autofirm.ru/fg/crash/show.ph ... .jpg&desc=
ten nemal velku sancu....
ten nemal velku sancu....
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6