kupa matiz-ka

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: kupa matiz-ka

Příspěvek od -peha- »

No krajší je ten prvý ale tento má aj posilovač a menej km no to je ťažká volba oba sú dobré takže asi to rozhodnutie bude na tebe ale ani jeden nieje zlý no viac by napovedal osobný pokuk tam si človek urobí vetšinou iný obraz a vždy je lepšie raz vidieť ako počuť.Tak teraz Ti prajem len dobrú ruku Obrázek
Reklama

gabus

Příspěvek od gabus »

a este jedna vec. pocula som ze niektore matizky maju delene zadne sedadal, ze ked je potrebne viac prevazat, tak sa da sklopit aj len jedna cast, bud ta vacsia alebo mensia. je to pravda? a ak je tak v ktorych, ak sa to da takto urcit. alebo nie je to urcene a treba len hladat auticko s delenymi sedadlami?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ano majú ale ktorý to neviem ale myslím že to nie je až tak dôležité já mám delené a ješte som to nevyužil :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dělená sedadla jsou super....fakt se mi to kolikrát už hodilo ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jarda.

Příspěvek od Jarda. »

Jsem pro dělená sedadla, dost často je na svém Matizu postrádám.
Jarda-Loštice
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Zadní dělená sedadla jsou určitě plus, ale dá se bez toho také žít.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
mino

Příspěvek od mino »

Vo výbave S sedačky delené niesu, mal som aj S a aj SE. SE čo som mala navyše: delené sedačky, centrál, otváranie kufra z miesta vodiča, elektrické okná, elektr. ovlád. spetáky, dtredový panel v kovovej farbe, spojler, zvonku všetko komplet v jednej farbe-nárazníky, spetaky, klučky...každý model sa ale môže líšiť...Ja osobne už auto ktoré má čierne nárazníky nechcem...
Škoda Roomster TSI
LikeableBoy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LikeableBoy »

Já jsem před dvěmi měsíci kupoval Matýzka tady v ČR (bazarový kousek dovezený z D). Základní priority byly posilovač řízení a alespoň jeden airbag. Nakonec jsem sehnal rok 2000(1.generace) ve verzi SE, 2xA-Bag, posilovač, ABS, elektrika přední okna, centrál, dělené sedačky a všechny ty vychytávky z verze SE, dokonce i hodiny na palubovce :D . Doplnil jsem si o o dálkové ovládání s alarmem a o automatické rozsvicení světel. Vyšel mě na 58000,- Kč
Jako druhé autíčko do rodiny je to skvělá volba a navíc má rozumnou spotřebu. Hlavně je využíváno manželkou a ta si v něm libuje.
Toyota Corolla E11 Liftback 10/2001 1,4VVTi/71kW - servo, 1xA-Bag, klima, CZ s dálkou a alarmem (400 tis. km)
Daewoo Matiz SE 2000 0,8/37kW - ABS, servo, 2xA-Bag, 2x elektr.okna, (116 tis. km)
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Jarda. píše:Jsem pro dělená sedadla, dost často je na svém Matizu postrádám.
Jarda-Loštice
Môžem zdupľovať,ale poradil som si,už aj skrine sa v ňom viezli, Chýba to vtaky,keša vezie väčší náklad a ideme viacerí ako dvaja
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

alvin píše:
Jarda. píše:Jsem pro dělená sedadla, dost často je na svém Matizu postrádám.
Jarda-Loštice
Môžem zdupľovať,ale poradil som si,už aj skrine sa v ňom viezli, Chýba to vtedy,keď sa vezie väčší náklad a ideme viacerí ako dvaja
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
gabus

Příspěvek od gabus »

dalsia otazka:

kolko stoja zimne pneumatiky s diskami a bez?
dakujem.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Odpovědět

Zpět na „MATIZ“