Vylepseni svetel
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vylepseni svetel
Moc se mi libi, jak ma svetla udelany treba Hyudai Getz, ty diody, to je parada. Myslite, ze by neco v tom stylu slo udelat i do nexie? MYslel jsem, ze tyhle zarovky by mohly v zadnich svetlech vypadat cool?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No prave, ale kdyz by se ty svetla vhodne upravily, myslim, ze by to nemuselo vypadat spatne Zkusim si nekde jednu zarovicku sehnat a otestuju, jaky by byl efektmartin píše:kdyz nejsou ciry kryty, tak to asi nebude moc videt
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nojo, ale kde mam jistotu, ze ten kryt ve svetle jde sundat? A nemyslel jsem jen blinkry, ale cely svetla. Hlavne mi slo o zadni koncovy svitilny, to by bylo tak pekne cerveny, s tema diodamaHanyz píše:Řešením by bylo sundat barevný kryt, zevnitř rozestřít matici LEDek příslušné barvy, pospojovat a zalít nohy do silikonu. Pak by blikalo auto jako bavorák 7, nebo peugeot 607.