DOVOLENÁ 2009
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: DOVOLENÁ 2009
Bacha !!! Valaši jedú na Prágl !!!
My se letos chystáme Nubirkou po D1 k ségře do Prahy s mezipřistáním na kafíčko u jiné části rodinky v Třebíči... Holt Valašsko je chudý kraj a na cesty do zámoří, ani přímoří prostě nemáme...
My se letos chystáme Nubirkou po D1 k ségře do Prahy s mezipřistáním na kafíčko u jiné části rodinky v Třebíči... Holt Valašsko je chudý kraj a na cesty do zámoří, ani přímoří prostě nemáme...
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Reklama
Budete sa asi veľmi čudovať, ale ja obrátim naruby zaužívané, že Češi chodia na dovolenku na Slovensko. Ja pôjdem na dovolenku do Čiech. Chcela som tak už pred 2 rokmi, ale priplietlo sa do cesty Škótsko a minulý rok na dovolenku nezostal čas.
Mala by to byť taká okružná cesta. Ešte netuším kam, nemám ešte ani termín ani itineár. Možno deň v Českom raji, Českom Krumlove, možno muzeum Škodovky, možno Adršpašské skaly, možno neviem čo. Do Prahy sa nechystám, bo tam som bola už viac krát a isto sa tam ešte dostanem.
A možno by ste mi mohli dať zaujímavé tipy, čo vidieť. Aj s prípadným tipom na pekné ale nie drahé ubytovanie. Ja síce turista som, ale môj muž zvládne len také mierne túry (vodič z povolania - čo už ..).
Mala by to byť taká okružná cesta. Ešte netuším kam, nemám ešte ani termín ani itineár. Možno deň v Českom raji, Českom Krumlove, možno muzeum Škodovky, možno Adršpašské skaly, možno neviem čo. Do Prahy sa nechystám, bo tam som bola už viac krát a isto sa tam ešte dostanem.
A možno by ste mi mohli dať zaujímavé tipy, čo vidieť. Aj s prípadným tipom na pekné ale nie drahé ubytovanie. Ja síce turista som, ale môj muž zvládne len také mierne túry (vodič z povolania - čo už ..).
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Dvůr Králové nad Labem
http://www.czecot.com/cz/kongres/1206_p ... -nad-labem
Super tam vari,snidane kralovska.Tak dobre jsem si dlouho- dlouho, nepochutnal.
parkovani auta rovnou ve dvore,kousek ZOO-safari.
http://www.czecot.com/cz/kongres/1206_p ... -nad-labem
Super tam vari,snidane kralovska.Tak dobre jsem si dlouho- dlouho, nepochutnal.
parkovani auta rovnou ve dvore,kousek ZOO-safari.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
-
Tento rok to bude týždeň Balaton pri Siofoku a potom sa chystáme na miesto mojej dvojročnej vojenskej služby do Českého Krumlova .
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
life like ceske svycarsko s pravcickou branou.muj oblibeny kraj.
ja letos vyrzim do italie do bibione.cestou zpet chci aspon 1 den stravit v alpach ani jeste nevim kde je tam toho spousta.a mozna se stavime za znamou ve slovinsku.
ja letos vyrzim do italie do bibione.cestou zpet chci aspon 1 den stravit v alpach ani jeste nevim kde je tam toho spousta.a mozna se stavime za znamou ve slovinsku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Loni jsem byl na dovolené v tvém rodném městě. Byla tam super jadranská zmrzlina.Ozorák Mikuláš píše:Tento rok to bude týždeň Balaton pri Siofoku a potom sa chystáme na miesto mojej dvojročnej vojenskej služby do Českého Krumlova .
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja jako pred loni
- Přílohy
-
- krym2.jpg (77.98 KiB) Zobrazeno 2091 x
-
- krym.jpg (95.41 KiB) Zobrazeno 2095 x
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Slavek to je na Kryme?? na Ukrajine?? ak ano a už si tam vraj bol tiež ma to láka hlavne nejake miesta z 2 sv.vojny
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Prave jsem prijel z tydenni dovolene v jiznich cechach, kousek od Jindrichova Hradce, krajina super ubytovani take. pocasi very good az teda na patek a dnesek to prselo jinak pohoda. Za par korun a relax vyborny, nemel jsem tam signal na net a skoro ani na mobil kdejsme bydleli takze pohoda klidek, kdo by mel zajem doporucuju - http://www.chaloupkaulesa.wz.cz
super vylety byly na programu, napriklad na zamku Cervena lhota, projizdka na lodicce kolem zamku super
super vylety byly na programu, napriklad na zamku Cervena lhota, projizdka na lodicce kolem zamku super
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jak jsem psal jedu bibione 20.6 takze mam vzit diagnostiku a udelame sraz u more?to by byla fotka co?mino píše:Ja s rodinkou ideme do Talianska do Lignana. Ideme autami 1X Aveo + 1x Matiz. Vyrážame 19.6.09, Už sa teším...
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
ahoj jojo lehátka jsou super
no cose týká dovolené vlastně ani nevím kam letos pojedem hlavní je že budem spolu
no cose týká dovolené vlastně ani nevím kam letos pojedem hlavní je že budem spolu
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Pěkný denbandolik píše: ahoj jojo lehátka jsou super
Tak to je krásný to tvoje "hlavní je že budem spolu " ať vám to vydrží !!! My už budeme spolu 44 ! Netvrdím,že nebyly problémy i teď bych ji někdy zaškrtil ale zas to udobřování je taky hezký
Ale na tyto nemáme http://aktualne.centrum.cz/report/kurio ... ?id=638362
bandolík má pravdu ať je to kdekoliv na světě,hlavně že se nám líbí a že jsme spolu
No a nám všem hlavně že jezdí a nezlobí
- simone
- Kontaktovat uživatele:
boli ste tu niekto??
http://www.winnetouland.hr/
synovi sa to páči ale chcem nejake info ohladne ubytovania ceny vstupneho a tak....
http://www.winnetouland.hr/
synovi sa to páči ale chcem nejake info ohladne ubytovania ceny vstupneho a tak....
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No tady jsem nebyl, ale ty fotky nic moc neukazují. Podle té mapky jsou kousek Plitvická jezera, kde se Vinetou skutečně natáčel...Tam jsem byl (to asi skoro každý ) a můžu vřele doporučit. Je to výlet min. na jeden den. Ten areál je hodně rozsáhlý. Jezdí tam "vláček" (je to Unimog s nástavbou a přívěsem) a parník na jezeře. Fakt moc pěkné
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Palikx beriem ťa za slovo, hod na seba kontakt a dame stretko... ja som tam od rána 20.6...
Škoda Roomster TSI