Zdravim
Mam Nubiru,1.6 na lpg,r.v.2000 a zistil som,ze nejde 3valec na benzin,na plyn je to OK,
Zacal som vyradovaciou metodou a zistil som,ze nejde vstrek v 3 valci,aka moze byt
pricina?Bude chyba v elektrike-neviete ake to ma mat hodnoty?Alebo ked je zaneseny vstrek,
treba ho vymenit alebo som pocul,ze ja na to nejaka specia,co precistuje vstreky.
Prosim poradte dakujem
nejde 3 valec na benzin,prosim poradte
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde 3 valec na benzin,prosim poradte
No prípravky na prečistenie sú ale v tom to prípade už nepomôžu takže najprv premeraj v konektoru vstreku či je tam prúd a pokud je tak už nič iné ako výmena vstreku nepomôže a asi tak na 99% to bude tak. :)Hodnota na konektoru je 12V
Vdaka,a nevies nahodou postup pri vymene vstreku?A zhruba cena vstreku?Alebo sa to da opravit?Dakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to snadné proste odpoj prívod benzinu do vstrekovacej lyšty potom môžeš odpojiť konektory elektriky ,pak lyštu povol a vytiahni ju celú aj zo vstrekami no a potom sa dajú vstreky sundať z lyšty jednotlivo.Na vytiahnutie je potrebná určitá sila ale ide to a pred opetovnou montážou trocha namaž tesniace gumičky na vstrekoch.Jo neni ani zlé zohnať celú lyštu z vrakoviska ,my sme už pár takto vymenili
ano presne tak je to vstrik.
jediny pokus je cistit ultrazvukem alel tady uz to asi nepomuze.
jediny pokus je cistit ultrazvukem alel tady uz to asi nepomuze.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil