Katalyzator
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Odpoved pre Milosha..
Olejova vana je obrusena na holy plech..
..ocistena od hrdze...
..streknuta zakladom ktory vydrzi cca 300stC
..a potom cierna Syntetika z Chemolaku...
Blok odmasteny ocisteny od hrdze (o predchadzajucih upravach nehovorim...vid. foto)
streknuty CERVENOU FARBOU - BODY (uz neviem akou) odolnost do 500stC ;
vytvrdnutie az pri zahriati "telesa" (treba rozlisovat medzi vytvrdnutim a vyschnutim)
Hlava valcov - ocistena od mensej korozie, bez nateru, povodny hlinik, zakonzervovane silikonovim olejom....(na bicilke, to aby to zas po case nechytilo tu hnusnu tmavosedu farbu)
Viko ventilou - jemne obrusene az na hlinnik, streknute samovypalovacou striebrenkou - kedysi sa stym natieraly vyfuky, a vlozky do plynovych boilerov..... (pozor nejde o aluminiovu farbu, ale o podstivu striebrenku MADE IN CSSR, taqze ta tam cosi vydrzi...... )
Odpoved pre Rada....
tesima ze sa tesish....
...a aspon viez na co sa mozesh tesit ked ti zamrzne voda preskocia rozvody.....
BTW: nexelo by tento thread presunut niekam inam ..???
Olejova vana je obrusena na holy plech..
..ocistena od hrdze...
..streknuta zakladom ktory vydrzi cca 300stC
..a potom cierna Syntetika z Chemolaku...
Blok odmasteny ocisteny od hrdze (o predchadzajucih upravach nehovorim...vid. foto)
streknuty CERVENOU FARBOU - BODY (uz neviem akou) odolnost do 500stC ;
vytvrdnutie az pri zahriati "telesa" (treba rozlisovat medzi vytvrdnutim a vyschnutim)
Hlava valcov - ocistena od mensej korozie, bez nateru, povodny hlinik, zakonzervovane silikonovim olejom....(na bicilke, to aby to zas po case nechytilo tu hnusnu tmavosedu farbu)
Viko ventilou - jemne obrusene az na hlinnik, streknute samovypalovacou striebrenkou - kedysi sa stym natieraly vyfuky, a vlozky do plynovych boilerov..... (pozor nejde o aluminiovu farbu, ale o podstivu striebrenku MADE IN CSSR, taqze ta tam cosi vydrzi...... )
Odpoved pre Rada....
tesima ze sa tesish....
...a aspon viez na co sa mozesh tesit ked ti zamrzne voda preskocia rozvody.....
BTW: nexelo by tento thread presunut niekam inam ..???
Keď je tu reč o katalyzátore, neriešil niekto problém s tým jeho plechovým obalom? Mne to dookola na spoji odhnilo a spodná časť odpadla, takže ho mám teraz v cabrio úprave a mám obavu, že mi neprežije zimu, keď mi naňho bude striekať vod a sneh. Bol som s tým v servise ale tam mi povedali, že sa to dá spraviť len ako súčasť výmeny katalyzátora, čo je absolutne nepotrebné, lebo ten je v plnej kondíčke. Mal som taký pocit, akoby chcely, aby som ho zničil a potom musel kúpiť nový. Rozmýšlal som, že to spojím kovovými sk páskami, ale nezohnal som žiadne vyhovujúce, tak ak by niekto vedel nejaké riešenie, tak by to bodlo.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: