Tesnenie na výčko
Moderátor: Blue Lanos
Tesnenie na výčko
Ahoj. Chlapi, neviete náhodou čo stojí tesnenie do výčka ventilov( otvor na nalievanie oleja)? Menil to už niekto?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tesnenie na výčko
fuha, to vazne ???? uz som mal kopec aut, no toto som nemenil nikdy ... to mas namysli ten uzaver nalievacieho otvoru ???
Áno. otvor nalievacieho otvoru
Ja som menil, lebo som ju mal stvrdnutu a netesnila dobre. Je to centova zalezitost. To som ani nezbadal na fakture za robotu, ked mi menili rozvod.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
- vladimir fodor
Caute.Pasuje ej zo skodovky,je zo ten isty priemer.Ja som dal dve a netecie.
-
- Kontaktovat uživatele:
Cafte, neberte to ze rypem, mno jeden z dovodov vytekania oleja cez uzaver na espere, je upchata odvzdusnovacia hadica z bloku motora. je to na odvod tych plynov co vznikaju pri zahriati oleja ci co... je to niekde hore na bloku, teraz neviem ci v lavom ci v pravom rohu, ale je to iba kratucka hadicka ktora usti, mam pocit, do sania. Nerypem vravim zo skusenosti
stoji to par centov pasuje aj zo skodovky ja som na daewoo nedostal tak som kupil to ale pozri ci nieje uzaver prasknuty.
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
U mna to neplati, obe hadice nove (obe boli rozdriapane) a stale to tecie, aj nove tesenie zo skodovky zacalo po par tyzdnoch zase prepustat. Ono ked sa namaze olejom tak netesni. Ked som tam anmontovla tesnenie zo splachovacej nadrzky na zachod tak to sice tesnilo ale uzaver 710 som musel povolovat klucom na olejovy filter .Stanleyk píše:Cafte, neberte to ze rypem, mno jeden z dovodov vytekania oleja cez uzaver na espere, je upchata odvzdusnovacia hadica z bloku motora. je to na odvod tych plynov co vznikaju pri zahriati oleja ci co... je to niekde hore na bloku, teraz neviem ci v lavom ci v pravom rohu, ale je to iba kratucka hadicka ktora usti, mam pocit, do sania. Nerypem vravim zo skusenosti
co stoja tie hadice? su to take kolena
Skoda 105l (Uz nebohá*)