Pískání v motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pískání v motoru
Zdravím všechny. Nedávno jsem psal o tom, že mám podezření na špatné ložisko v alternátoru, protože někde u altíku je slyšet pískání. Vše tomu napovídalo, tak jsem zajel za jedním opravářem na altíky, ať se na to podívá a ten mi řekl, že ten altík je dělaný před rokem a na 99% je OK. Pak zkusil řemen (nějak divně lepí tak ho vyměním) vzal olej v spreji nastříkal na řemen a motor tichý jak v Mazdě. Žádné pískání , jenom božský klid. Tak možná Vám to někdy pomůže.
- Reklama
Pískání v motoru
No uvidím co to udělá po výměně. Tam se vlastně i napne. Hlavně mi vadí, že nějak lepí. Tak uvidím co to bude dělat potom. Bohužel venku parkuju celoročně.
Ak piska kvoli malemu napnutiu, tak to by piskalo tak 10 sekund po starte a potom by mal stichnut. Ja som tiez kupil novy original Daewoo Gates. Stal 190 Sk len sa mi este nechcelo ho vymenit. Az na jar ked bude teplejsie. Nemam garaz a tiez parkujem pred domom cely rok. Minulu zimu sa sused zmiloval a pustil ma do garaze ked padal sneh. Lenze mna garaz nebavi tak som do nej ani nechodil. Ked budem mat vlastnu tak bude urcite brana na dialkove. Veci treba prisposobovat ludom nie ludi veciam.
Řemen musí být řádně napnutý, jinak píská. Řekl bych že tyhle plochý řemeny se musí našponovat až moc. Pokud už je volnější držák alternátoru, tak to nejde tolik napnout a potom postačí i obyčejné mýdlo a namáznout s ním boky řemenu ... a je klid. A ticho.
Nebo parkovat pouze v garáži, aby to nevlhlo.
Nebo parkovat pouze v garáži, aby to nevlhlo.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Pískání v motoru
Nazdar všem.
Problém. Vyměnil jsem klíňák. Stál mě 380 Kč. ale to je fuk. Hlavní věc, že i po 3. týdnech po výměně píská dál. Napnutý je dost. Spíš mám strach jestli není přepnutý a nevykřivila se nějaká hřídel. Že by pak jako házela řemenička. Je to vůbec možné?
Problém. Vyměnil jsem klíňák. Stál mě 380 Kč. ale to je fuk. Hlavní věc, že i po 3. týdnech po výměně píská dál. Napnutý je dost. Spíš mám strach jestli není přepnutý a nevykřivila se nějaká hřídel. Že by pak jako házela řemenička. Je to vůbec možné?
No to je SUPER centrální mazaní mýdlem to ještě nikdo nemá!!!! Rozšířil bych to i o automatický bublifukDano píše:ukradni na hajzloch davkovac mydla, packu prived do kabiny a len tam sem tam prsknes
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Pískání v motoru
No fakt díky. Jste pěkní magoři.
Můžete mi aspoň dát nějakou délku hadice, kterou to tam povedu?
Ne prostě mě to pěkně štve. Já zastavím někde u známých a oni už vychází z domu a hned takové ty keci jako, no už jsme Tě poznali podle motoru.
Nevím. Křídu tam asi nedávat co? Prý to pomáhá, když řemen prokluzuje.
Můžete mi aspoň dát nějakou délku hadice, kterou to tam povedu?
Ne prostě mě to pěkně štve. Já zastavím někde u známých a oni už vychází z domu a hned takové ty keci jako, no už jsme Tě poznali podle motoru.
Nevím. Křídu tam asi nedávat co? Prý to pomáhá, když řemen prokluzuje.