Jak jinakV.Brousek píše: také se mi líbí na dřevěná lehátka
DOVOLENÁ 2009
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Re: DOVOLENÁ 2009
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
- Reklama
...a je to s polopenzí , nebo komplet servis.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
To je pani Hladova-lvice nebo jak?
My jedeme uz v sobotu na tyden kousek od Jindrichova Hradce do jedny vily, pronajem na tyden jen pro nas za bura no nekup to
My jedeme uz v sobotu na tyden kousek od Jindrichova Hradce do jedny vily, pronajem na tyden jen pro nas za bura no nekup to
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Proto já na dovolenou zásadně nejezdím, ale létám! Z toho, co jsem zatím prolétal, jednoznačně doporučuji Spojené Arabské Emiráty - bezkonkurenčně největší pohodlí a luxus, přitom za cenu stejnou nebo nižší, než kamkoliv jinam k moři. Akorát že já zastávám názor, že na dovolenou pokaždé jinam, takže nehrozí, že bych do jednoho státu (nebo dokonce hotelu ) zavítal 2x, poněvadž za dovolenou nepovažuji jenom válení u vody, ale hlavně poznávání...Ivoš píše:No víš co, auto to v pohodě zvládne, to každopádně...tady jde čistě o pohodlí....máš kupé, odpočineš si, zajdeš si do jídeláku na něco dobrého....prostě klídek a k moři dorazíš prakticky bez únavy.
Jaká domácí, loni jsi byl přeci evidentně v zahraničí! Já mám Československo procestované autem ještě zamlada, když se ven smělo maximálně do NDR, Rumunska, Bulharska a nebo k Balatonu. Takže teď se snažím dohnat to, co jsem v mládí nemohl a kde jsme ještě nebyl...-peha- píše:My ideme na relax do kúpelou A samo že na Slovensku My máme domáce dovolenky radi tedy minulý rok sme boli v Českým Krumlove a tak teraz zasa tu
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Co povidáš, vždyť jsme stále mladí, né?Slam píše:Proto já na dovolenou zásadně nejezdím, ale létám! Z toho, co jsem zatím prolétal, jednoznačně doporučuji Spojené Arabské Emiráty - bezkonkurenčně největší pohodlí a luxus, přitom za cenu stejnou nebo nižší, než kamkoliv jinam k moři. Akorát že já zastávám názor, že na dovolenou pokaždé jinam, takže nehrozí, že bych do jednoho státu (nebo dokonce hotelu ) zavítal 2x, poněvadž za dovolenou nepovažuji jenom válení u vody, ale hlavně poznávání...Ivoš píše:No víš co, auto to v pohodě zvládne, to každopádně...tady jde čistě o pohodlí....máš kupé, odpočineš si, zajdeš si do jídeláku na něco dobrého....prostě klídek a k moři dorazíš prakticky bez únavy.
Jaká domácí, loni jsi byl přeci evidentně v zahraničí! Já mám Československo procestované autem ještě zamlada, když se ven smělo maximálně do NDR, Rumunska, Bulharska a nebo k Balatonu. Takže teď se snažím dohnat to, co jsem v mládí nemohl a kde jsme ještě nebyl...-peha- píše:My ideme na relax do kúpelou A samo že na Slovensku My máme domáce dovolenky radi tedy minulý rok sme boli v Českým Krumlove a tak teraz zasa tu
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
tak to se tam sejdemIvoš píše:Já pojedu do pr....
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Hrajete mariáš? Já tam budu takyn3oklan píše:tak to se tam sejdemIvoš píše:Já pojedu do pr....
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa dovolenka netrápi,už aby tu bol Manín. Aj keď sa ma žena,či brat na jar pýtali,kam by som chcel ísť na dovolenku,tak som bez rozmýšľania povedal,že Olšovec,Manín
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tak ten Bad Füssing,je vzdaleny od Freilassingu 80km.Mam tam zaplacenou prohlidku lekarem a trikrat masaze.(4****hotel).Uz se tesim jak si odpocinu.
Jinak na dovolenou letecky,ale posledni dobou nas to moc nebavi,pripada mi to na jedno brdo,hlavne s jidlem.
Jinak na dovolenou letecky,ale posledni dobou nas to moc nebavi,pripada mi to na jedno brdo,hlavne s jidlem.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- simone
- Kontaktovat uživatele:
No v pláne je 10 dní buď Bulharsko alebo 10 dní Chorvátskom uvidíme čo mi preplatí polícia
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Zemplinsků šíravusimone píše:No v pláne je 10 dní buď Bulharsko alebo 10 dní Chorvátskom uvidíme čo mi preplatí polícia
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Neumím, ale naučímVojta píše:Hrajete mariáš? Já tam budu takyn3oklan píše:tak to se tam sejdemIvoš píše:Já pojedu do pr....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No ja som mal už dnes takú chuťovku pred jedlom,alebo pachateľ sa vracia na miesta činu,aspoň na okamih som videl Tatry,kde som vlani dovolenkoval
Matízek na Štrbskom Plese
Ten zelený mmatízek predbiehal všetky auta rad radom na diaľnici medzi Zvolenom a Bystricou,ale nás Táta Vazoun to nebol,ma zvolenskú značku
Vysoké Tatry spoza volantu MatízkaMatízek na Štrbskom Plese
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja s rodinkou ideme do Talianska do Lignana. Ideme autami 1X Aveo + 1x Matiz. Vyrážame 19.6.09, Už sa teším...
Škoda Roomster TSI
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako minulého roku aj teraz lietadlom / manželke sa to zapáčilo / do Bulharska.