Tempomat do Nexie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

To je vsetko pekne co pises aj pravda, ale na ako dlho uz len mozes pustit ten tempomat? Jedine, ze jazdis po Nemecku. Mozno sa mylim, ale na tych par km co sa to da aktivovat je to draha hracka. Kazdu chvilu ti na ceste niekto zavadza, musis brzdit a tak. Cuvacie senzory su na Nexii sedan podla mna vyuzitelnejsie. Ale samozrejme tiez nie za 6 a pol tisica alebo tak volako stoja.:)
Reklama

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Dano: tam u vas v TT sa uz pomaly ani autom neda chodit nie to este parkovat alebo pouzivat tempomat. Tiez vam to musia cele rozrypat na zimu :cry:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Radmont

Příspěvek od Radmont »

to DANO: parkovaci senzory sa daju kupit v akcii okolo 2 tisic co nie je az take hrozne
voyo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voyo »

Radoslav Hološka píše:Ked jazdim vela sluzobne,na dialnici ma po 150 km boli prava noha od stlaceneho plynoveho pedalu. A paci sa mi aj to,ze tempomat udrziava konstantnu rychlost do kopca aj z kopca a hlavne neprekrocim rychlost napr. na dlhych rovinkach mimo obce. A dialnic bude tak ci tak pribudat,takze ja som za.
mudro tempot vyuzijes uplne v pohode aj na SK
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Radmont píše:to DANO: parkovaci senzory sa daju kupit v akcii okolo 2 tisic co nie je az take hrozne
Ale to myslis tie senzory z Tesca, nie? Lebo jakoze nic proti nim, ale nech sa na mna nikto nehneva, ale senzor, ktory rozonava najmensiu vzdialenost 60 cm..... :lol: :lol: :lol:
Alebo myslis na nejake ine a to by sa oplatilo. Ale ja potrebujem aby rozoznali 10 cm od prekazky a nie, ze 3 metre za mnou je auto :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“