Spotreba žiaroviek
Moderátor: Blue Lanos
Spotreba žiaroviek
Odkedy je povinné svietenie cez deň, už som menil tri sady žiaroviek H4. Jazdím denne jednu hodinu na Kalose r.v.2005. Poraďte niečo okrem "denných svetiel". Nestačilo by napr. dať dole gumový kryt svetlometu pre lepšie chladenie žiarovky ?
Vopred ďakujem za rady.
Vopred ďakujem za rady.
- Reklama
Re: Spotreba žiaroviek
A nemas vysoke napeti(vice nez 14,5V) v palubni siti? Nektere zarovky jsou na to haklive. Jakou pouzivas znacku zarovek(vyrobce)?
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Pěkný den Sraz za 3 a nedočkavci za 2
Tak já mám Kalose už pět let a zatím jsem měnil jenom jednou. No a mám najeto bez nějakýho kilometru 50000km ! No abych to nezakřik !
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Tak já mám Kalose už pět let a zatím jsem měnil jenom jednou. No a mám najeto bez nějakýho kilometru 50000km ! No abych to nezakřik !
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Pri spustenom motore som nameral 13,5 až 14 Volt. Čo teraz ?
niečo tam musí byť na vine.
Ja mám za 4 roky najazdených cca 35 tisíc km a menila som zatiaľ po jednej vpredu (H) na oboch stranách a obidve na osvetlení ŠPZ. A to svietim prakticky stále, nielen odkedy je svietenie cez deň povinné.
Ja mám za 4 roky najazdených cca 35 tisíc km a menila som zatiaľ po jednej vpredu (H) na oboch stranách a obidve na osvetlení ŠPZ. A to svietim prakticky stále, nielen odkedy je svietenie cez deň povinné.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ja som na Kalose menil cca každé 3 mesiace....S Matizom bol ten istý problém....Aveo zatial 10 mesiacov a svietia....klop. klop, Na kalose sme aj premeriavali prud a všetko bolo OK
Škoda Roomster TSI
Tak to já na své Leganze, co ji mám (3,5 roku a jezdím denně do práce), jsem ještě žádnou venkovní žárovku neměnil (mám tam udělátko pro automatické rozsvícení po nastartování) a všechny samozřejmě stále svítí...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
Kalose jsem kupoval říjen 2005 a měnil jsem jen 2x v předu na obouch stranách H4
ahoj Marek
ahoj Marek
Vyskúšal som Teslu, Osram a aj neznačkové, všetko sa vypálilo. Bol som sa poradiť v servise, že ak nechcem zaplatiť kopu peňazí, aby som všetko skontroloval. Tak som zmeral napetie a skotroloval spoje na poistkách a relátkach. Dal som tam Helly a uvidím.
Chlapi muze mi nekdo rict jake jsou zarovky ktere osvetluji budiky? jako myslim typ. Mel sem to rozebrane a videl jsem 3. Byly o prumeru 10 ,8 , 5 mm.Potreboval bych je koupit a nebo kde se daji koupit silikonove navleky na ty zarovky? diky
Daewoo nubira 1,6 16V 78 kW '99, šedá metalíza, ABS, 2x airbag, centrál, klima,
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
ja som kupil philips ecovision H4 mali by mat o 20% mensiu spotrebu energie a zoroven lepsiu svietivost a vydrzat az 50 000km..tak uvidime
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely