Air Bag
Moderátor: Blue Lanos
-
Air Bag
Nazdar.Rozoberal som volant samozrejme aj Airbag som odpojil a poskladal.Pri startovani sa mi zobrazi v panele Airbag potom zasne a zase sa mi zobrazi Airbag.Neviete vcom to moze byt problem?Vsetko som zapojil tak ako ma byt a stale svieti air bag.Myslel som si ze senzor odisiel ale nie.Vsetko mi ide aj ta poistka ale ten po..aty air bag nie.
- Reklama
Re: Air Bag
Ahoj nemal si medzi tým zapnuté zapalovanie?Ak ano tak to daj na počítač vymazat
-
A kde to mam dat vymazat v chevrolete?Alebo ako.HusarJan píše:Ahoj nemal si medzi tým zapnuté zapalovanie?Ak ano tak to daj na počítač vymazat
No vymaže Ti to hoci kto má čítačku a soft na EsperoAlexnext65 píše:A kde to mam dat vymazat v chevrolete?Alebo ako.HusarJan píše:Ahoj nemal si medzi tým zapnuté zapalovanie?Ak ano tak to daj na počítač vymazat
-
Vcera som stiahol soft na daewoo espero a schema na kabel ale asi dam do servisu nech to mam na sto percent iste ze to pojde.Ked mate zaujem si urobit kabel a soft pouzivat tak si stiahnite.ceysy píše:No vymaže Ti to hoci kto má čítačku a soft na EsperoAlexnext65 píše:A kde to mam dat vymazat v chevrolete?Alebo ako.HusarJan píše:Ahoj nemal si medzi tým zapnuté zapalovanie?Ak ano tak to daj na počítač vymazat
Kód: Vybrat vše
http://78.24.10.43/6/6a7a17f562d4fb5f8e62b9da176c21a7/Softakabel.rar
to bych chtel skutecne videt jestli tohle dokaze smazat chybu airbagu.
pokud ano jsem tu zbytecnej.
pokud ano jsem tu zbytecnej.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil