Neviete niekto co je to za kruzko na tlmici prednom co drzim na fotke?? Na druhom tlmici nieje nic take a na tomto pravom je taketo kruzko volne spadnute dole...Na co ma to kruzko sluzit?Treba mi dat nanovo poskladat tlmic??Pretoze na pravej strane mi stale nieco huci pri 90 km/h, brzdy mam nove, kotuce aj dosticky, lozisko na naboji bolo menene pred rokom, a stale to tam riadne huci tak sekavo, tak som kontroloval pravu stranu a nasiel som len to na tlmici... aj ked to asi s tym nesuvisi nijako
Predny Tlmic
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Predny Tlmic
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Reklama
Re: Predny Tlmic
ne je to jen cast dorazu tlumice,je to schovane v nem nahore tedy melo by to tam byt.
huceni jsou bud gumy-pneumatiky a nebo lozisko.muze byt spatne namontovane a opet odeslo.
huceni jsou bud gumy-pneumatiky a nebo lozisko.muze byt spatne namontovane a opet odeslo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Tak este skusim prehodit tie pneumatiky a uvidim.....a ten kruzok , tu cast dorazu, mozem nechat tak na tlmici ako to je? aj ked sa to povaluje dole na tlmici? zatial diki palikxpalikx píše:ne je to jen cast dorazu tlumice,je to schovane v nem nahore tedy melo by to tam byt.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
bud to utrhni pryc nebo to tam nech.je to jen pěna.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51