Pružiny & tlumiče

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ona to zase není taková blbost, zkrátka se to dělalo a stále ještě dělá. I Peca má v pružinách narvaný nějaký...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo auto párkrát zapéruje a míčky popraskaj a je po funkci :lol: :lol: :lol:
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

ked sa menia zadne pruziny tak ich treba montovat predpruzene aby tam vosli? ja ich mam asi unavene lebo prava strana je o nieco nizsie a vyzera to blbo.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

né jen povolíš spodní šroub co drží tlumič a vyheveruješ auto a (pozor nesmíš mít zataženou ruční brzdu ) a nějakou montpákou si jakoby vylomíš nápravu dolu a ta stará pružina na tebe většinou vypadne sama a tu novou tam musíš prostě nacpat (musíš mít dostatečně zvedlý zadek auta ale né za nápravu ) 8)
milosh

Příspěvek od milosh »

Dano píše:ked sa menia zadne pruziny tak ich treba montovat predpruzene aby tam vosli? ja ich mam asi unavene lebo prava strana je o nieco nizsie a vyzera to blbo.
Napodobne, a vypada to divne, kdyz to auto sedi jakoby vic na zadku :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

ja mam takeho kolegu, ze ked ho vezem domov, tak prave podbehy suchaju o zem :lol:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Milosh,ako po tyzdni jazdenia hodnotis tlmice KYB EXCEL-G? Je to ta spravna volba za tie peniaze? Ja som s nimi maximalne spokojny.
milosh

Příspěvek od milosh »

Radoslav Hološka píše:Milosh,ako po tyzdni jazdenia hodnotis tlmice KYB EXCEL-G? Je to ta spravna volba za tie peniaze? Ja som s nimi maximalne spokojny.
jj, spokojenost, ale pockej az nasadim i kratsi pruziny - snad uz tento tyden, to pak udelam redakcni test KYB :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Granko

Příspěvek od Granko »

prave som to vsetko navlacil do auta (tlmice aj pruziny -3 cm), zajtra mi to maju vymenit. spravil som fotky "pred" a porovnam to s tymi "po". som zvedavy, co to spravi. ked som sa o to skusal opriet a pustit, tak sa to hojdalo moje dole, hore, dole, hore, dole a zastalo :-)
milosh

Příspěvek od milosh »

Pratele, nechci zakladat dalsi tema, kdyz jeste nemam fotky, ale uz mam snizeno 8)

Poznatky:
- auto vypada skvele, uz ne jak vysoka koza predtim
- kdyz je vic hrbolu za sebou, tak to trosku skace, ale nic hroznyho. Delalo mi to hned po vymene tlumicu KYB, neb jsou tvrdsi nez obyc.
- sedi to super, do zatacky se clovek nemusi bat jet rychlejsi nez predtim

Foto jeste nemam, ted jsem auto privezl od garage-majstera. Nafotim o vikendu, snad bude lip nez ted, abych tu svoji karu umyl ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“