Pružiny & tlumiče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ona to zase není taková blbost, zkrátka se to dělalo a stále ještě dělá. I Peca má v pružinách narvaný nějaký...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
né jen povolíš spodní šroub co drží tlumič a vyheveruješ auto a (pozor nesmíš mít zataženou ruční brzdu ) a nějakou montpákou si jakoby vylomíš nápravu dolu a ta stará pružina na tebe většinou vypadne sama a tu novou tam musíš prostě nacpat (musíš mít dostatečně zvedlý zadek auta ale né za nápravu )
Napodobne, a vypada to divne, kdyz to auto sedi jakoby vic na zadkuDano píše:ked sa menia zadne pruziny tak ich treba montovat predpruzene aby tam vosli? ja ich mam asi unavene lebo prava strana je o nieco nizsie a vyzera to blbo.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
jj, spokojenost, ale pockej az nasadim i kratsi pruziny - snad uz tento tyden, to pak udelam redakcni test KYBRadoslav Hološka píše:Milosh,ako po tyzdni jazdenia hodnotis tlmice KYB EXCEL-G? Je to ta spravna volba za tie peniaze? Ja som s nimi maximalne spokojny.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pratele, nechci zakladat dalsi tema, kdyz jeste nemam fotky, ale uz mam snizeno
Poznatky:
- auto vypada skvele, uz ne jak vysoka koza predtim
- kdyz je vic hrbolu za sebou, tak to trosku skace, ale nic hroznyho. Delalo mi to hned po vymene tlumicu KYB, neb jsou tvrdsi nez obyc.
- sedi to super, do zatacky se clovek nemusi bat jet rychlejsi nez predtim
Foto jeste nemam, ted jsem auto privezl od garage-majstera. Nafotim o vikendu, snad bude lip nez ted, abych tu svoji karu umyl
Poznatky:
- auto vypada skvele, uz ne jak vysoka koza predtim
- kdyz je vic hrbolu za sebou, tak to trosku skace, ale nic hroznyho. Delalo mi to hned po vymene tlumicu KYB, neb jsou tvrdsi nez obyc.
- sedi to super, do zatacky se clovek nemusi bat jet rychlejsi nez predtim
Foto jeste nemam, ted jsem auto privezl od garage-majstera. Nafotim o vikendu, snad bude lip nez ted, abych tu svoji karu umyl