Proč nemá Matiz tažné zařízení? - video

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
shaman
Kontaktovat uživatele:

Proč nemá Matiz tažné zařízení? - video

Příspěvek od shaman »

Tak takhle nějak podobně by to mohlo dopadnout. Stáhněte a uvidíte... H

http://shaman.hynekpridal.com/other/r5.wmv
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Reklama

Loobo

Příspěvek od Loobo »

ooooops :lol: :lol:

Tak to je hodně drsný...chudák auto a karavan.
Kouli za Matýzka nikdy! :D
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
jakub

Re: Proč nemá Matiz tažné zařízení? - video

Příspěvek od jakub »

shaman píše:Tak takhle nějak podobně by to mohlo dopadnout. Stáhněte a uvidíte... H

http://shaman.hynekpridal.com/other/r5.wmv
ty fifo, to je magor - to je presne duvod, proc je to primo zakazany. mmchdm ja myslel ze to bude to video, tak to roztrhne tu mazdu ci co ...
Richard

Příspěvek od Richard »

Tak nevím, asi to chce větší a těžší auto, nebo menší a lehčí přívěs. Ale tahle kombinace potěší všechny škodolibce :lol: :lol: :lol:
a přiznám se i mě :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Jsem rád, že se líbí...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
marjan

Příspěvek od marjan »

Tak to je dost brutální hlavně ten závěr. :!:
Adrian

Příspěvek od Adrian »

Kliknite sem: http://media.ebaumsworld.com/index.php?e=snowtow.wmv a zistite, ze ovsem nestaci len silne auto.... (video ma 5.9 Mb!)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Inteligence těch emeriských mládenců je na úrovní venkonvní teploty v místě natáčení. Boha jeho, tahat auto ze závěje směrem do ještě větší závěje. Já jim toho Jirku Křoví přeju :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

jo, to je to video, co jsem myslel ;)
Ondras píše:Inteligence těch emeriských mládenců je na úrovní venkonvní teploty v místě natáčení. Boha jeho, tahat auto ze závěje směrem do ještě větší závěje. Já jim toho Jirku Křoví přeju :D
ptaci, proste ptaci, nema smysl, jen nas problem, ze jirka je clovek co drzi prst na americkejch zbranich, jinak jim ho preju taky ;)
Richard

Příspěvek od Richard »

To video ujde, fakt hustý a vidět cizí neštěstí to opravdu potěší!!!! Hlavně je to stejné jako MAT a PAT :lol: Chlapci opravdu nejsou z nejchytřejších.
IQ bych typoval přibližně na "zmrzlá makrela". Fakt tahat auto ze závěje přes ještě větší se hned tak nevidí. Jaké poučení z toho plyne? Než použít hrubou sílu, radši použít nejdřív mozek! :lol: :lol: :lol:
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Richard píše:Než použít hrubou sílu, radši použít nejdřív mozek! :lol: :lol: :lol:
nebo lopatu pro ty co nemají mozek :lol: :lol: :lol:
Už bez Matesa
Richard

Příspěvek od Richard »

Jednou jsem vytahoval kámoše s Pontiakem Le Mans, vyhodily ho zmrzlé koleje a zahučel vedle silnice do asi 0,5 zmrzleho sněhu. Jeli jsme sehnat lano a hupcuk. Měli jsme ten do 2,5 t. retězovej. lana jsme přivázali ke stromu, manželky zastavili provoz na silnici a začali tahat. Lano jsme chytli za tažné zařízení. A jak jsme zacali makat auto nic a tažný docela slušně pružilo, mysleli jsem že ho urvem. Na lana se uz dalo brnkat jak na kytaru, když se teprve auto hnulo, a pak už to šlo dobře, zřejmě jak leží tou podlahou na sněhu trochu přimrzne a hnout s tím je fakt makačka. Vše dopadlo dobře, autu nic nebylo i tažné to přežilo. :lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

Richard píše:Jednou jsem vytahoval kámoše s Pontiakem Le Mans, vyhodily ho zmrzlé koleje a zahučel vedle silnice do asi 0,5 zmrzleho sněhu. Jeli jsme sehnat lano a hupcuk. Měli jsme ten do 2,5 t. retězovej. lana jsme přivázali ke stromu, manželky zastavili provoz na silnici a začali tahat. Lano jsme chytli za tažné zařízení. A jak jsme zacali makat auto nic a tažný docela slušně pružilo, mysleli jsem že ho urvem. Na lana se uz dalo brnkat jak na kytaru, když se teprve auto hnulo, a pak už to šlo dobře, zřejmě jak leží tou podlahou na sněhu trochu přimrzne a hnout s tím je fakt makačka. Vše dopadlo dobře, autu nic nebylo i tažné to přežilo. :lol:
mno uprimne taky moc nechapu, co to tam ti kluci presne provedli a mozna trosku zaostavala i technika uchyceni, protoze pokud by to zachytili na spravnym miste, tak to auto prost musi jit vytahnout, navic mi prijde, ze nikdo nesedi v tom tazenym aute, aby tomu pomohl silou toho auta, za dalsi to mohli presne jak rikas nejdriv trosku poodhazet (v sesti, nebo kolik jich tam je ...) a ve finale - jim je to asi u prdele, pristi mesic si tu sunku koupi z kapesnyho znovu ...
Adrian

Příspěvek od Adrian »

Ani mne sa nezda, ze to uchytili na spravnom mieste :o , no podla mna to mohli potiahnut najprv smerom dopredu, aby sa dostal na rovnu cestu, potom vytocit volant atd...
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“