co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od palikx »

tak to je mozne.
jako novy dil asi jo.kamarad ma octavii rok 2006 tour ma na ni 60000 a koukali jsme do brzd a mel tam nyty.
ja mam na oblozeni vyrazeno vw takze je to original.
ted to budu objednavat tak sem zvedav co prijde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

palikx píše:tak to je mozne.
jako novy dil asi jo.kamarad ma octavii rok 2006 tour ma na ni 60000 a koukali jsme do brzd a mel tam nyty.
ja mam na oblozeni vyrazeno vw takze je to original.
ted to budu objednavat tak sem zvedav co prijde.
-
Jo,jo Pavle máš pravdu, již jsem našel i nýtovné v nabídce jiného prodejce.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Topol

Příspěvek od Topol »

Pekný den :D
Ted koukám,ze mi blbne klávesnice nebo co ale prispevek napísu pak se na to mrknu :(
Jinak mi udelali radost Holubickovi a Vítovi .Poslali mi peknou MMS a protoze to z mýho mobilu nejde na pocítac tak jen odkaz na místo kde byli ;) Oni urcite pekný fotky dodaj ;)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Chotuc
Jinak at nám jezdí a nezlobí -i
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Dnes mě potěšil fakt, že jsem si prohlédl a vyzkoušel Chevrolet Cruze. Je to bomba. Na příští týden mám domluvenou test jízdu. -i -i -i

Jenom mám strach , že se mě nebude chtít vystoupit :( :(
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

to IvoR: A s jakým motorem pojedeš? Jak to je s tím kufrem? Jsou už tam plynové vzpěry?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No dneska tam měli na výstavě 1.8ku....kufr mi přišel menší než u mého Sedana....ale je to spíš tím, že je tak o 5 cm výš dno než mám já. A kupodivu plynové vzpěry tam nejsou. Je to děláno jako u Nubiry, ale nejsou tam pružiny. Je tam taková ta soustava tyček (nevím jak se tomu říká...takhle to má třeba Espero).
Každopádně mají prý naplněné sklady, takže dodací lhůta je údajně ihned ;) Hlavní zájem je o tu šedou metalízu, případně o tmavěmodrou metalízu.
Je to auťák, který má sedačky přesně na mojí postavu a všechno jsem měl hned po ruce. Hned vedle stála Insignia...pravda, je o něco lépe udělaný interiér, ale od Cruze se zas tolik neliší....pouze v několika málo detailech.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já mám taky šťastie lebo obe auta stoja vedla seba a mne sa zasa viac páčí interiér u Cruze ale na druhú stranu Insignia je z vonka krajšia :lol: :lol: :lol: A plynové vzpery-no veď sme Daewoo nie a ani Legyna je v zadu nemá no lenže to mne vonkoncom nevadí je to len detail :lol: :lol: :lol: No tak povedané keby som Já menil tak medzi týmito vozmi by som mal obrovskú dilému sú podarené a oba majú + a- ale každý inde len že jedno hovorí pre Cruze je velké + jeho cena lebo v rovnakej výbave je Insignia ovela drahšia :lol: :lol: :lol:Jo pokud vyjde čas tak chcem nafotiť takú srandu lebo Cruza máme bielého ale bielú Insigniu už predali ale je tady tak chcem je postaviť vedla seba a samo že z Legynkou a pánové aj pri Insignii vyzerá Lega krajšie teda pokud preferujete okrúhlý tvar a nie ostro rezané :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To já jsem jednoznačně pro Cruze...jak jsi napsal, ten interiér je takovej živější a hezčí a navíc ten čumák!!!!Ale opravdu by mě zajímal Cruze v bílé barvě ;) A cena, kdy začíná Cruze na 319 000 Kč a Insignia na 549 900 Kč s 1.6 motorem....opět Chevrolet vítězí v poměru cena/výkon/výbava. Není o čem. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

Mě dnes potěšil článek s racionálním pohlednem na budoucnost Chevroletu (Daewaa):

http://news.auto.cz/spy/opel-marko-budu ... menna.html

Konkrétně mě zaujala logická dedukce, že díky prodeji Opelu (nejspíš do Číny, jak to tak zatím vypadá), přestane být Daewoo/Chevrolet perzekuován/omezován v Evropě právě na úkor Opelu/Vauxhallu jako doteď...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Hodně velkou radost mi dnes "způsobila" prohlídka těchto dvou krasavců v Milovicích na letišti.
Přílohy
B 17 a DC 3 v Milovicích s Mustangy 017.jpg
B 17 a DC 3 v Milovicích s Mustangy 017.jpg (219.59 KiB) Zobrazeno 781 x
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jejda Hynečku ta B 17 je moja láska je to môj najoblúbenejší bombardér -i A takto na živo som ju ješte nevidel ale je krásná :D :D :D
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Mňa potešilo ešte včera večer pri sledovaní filmu "Šejdrem" na ČT1,že sa v jednej zo scén objavil historický autobus Š706 RTO PS-82-73 ktorý dobre poznám z rôznych webov a mám hjeho fotku aj odloženú vo svojom archíve. Išlo o manej rozšírený typ, linkový variant (KAR) z Vysokého Mýty,ktorý sa od Holýšovských a LIAZáckych RTO KAR líšil búchacími dverami.
Logicky vzaté ťažko by toto konkrétne vozidlo bolo premávalo na linke v r.1981,kedy sa mala odohrať tá scéna,v ktorej sa mihol,nakoľko to vozidlo bolo vyrobené v r.1960,ale ide o filmové umenie,nie faktografiu, v reále v r.1981 na linkách premávali už hlavne ŠL11 a poľské Jelcze 041,čo sa jednalo o variant Š706 RTO,ale líšil sa detailami,ako vystrčené reflektory,či pozičné svetla na streche. v každom prípade ma to potešilo vidieť vo filme "starého známeho" :lol: :lol:
Obrázek
celý článok
http://www.csadplzen.cz/?ob=rto&ls1=menu_doprava
a o autobusoch jelcz zaujímave fotky aj s popisom
http://historiajzs.bloog.pl/kat,465648, ... caid=67ec9
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Alvine, to je paráda. Tím jsem ještě jako malá holka jezdila do školy. A některé za sebou měli i vlečku. Když to ukazuji svým dětem tak z toho mají strašnou prču a nechápou. Prej jen že to bylo teda hustýýý. :lol: :lol: :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Veru,Ivet, vtedy sme si aj neraz zanadávali,ako to natriasa,to nemalo vzduchové pruženie,iba mechanické,aj na tú naftovú arórmu vo vnútri,a mnohé ako šli do rokov sa aj kazili,ale dnes na ne nostalgicky spomíname a nielen my,ale aj vodiči,vraj sa jednalo o najspoľahlivejší a nanjnenáročnejší autobus v historii autobusovej dopravy u nás.Mojou najväčšou láskou v tomto smere sú ale vozidlá rady Š11,ako som sa tu už viackrát bol zmienil.
Inak aj tie vleky si dobra pamätám,ako 5 ročný som aj s bratom do takého vliezol na vtedajšej autobusovej stanici v Nitre,ako je bývaly Prior, a len náhodou nás tam zočila mamkina sestra a doviedla domov,vraj sme chceli cestovať do Žiliny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... su_RTO.jpg
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Slam

Příspěvek od Slam »

Iveta píše:Alvine, to je paráda. Tím jsem ještě jako malá holka jezdila do školy. A některé za sebou měli i vlečku.
Ja už toho taky pamatuju celkem dost, ale tyhle fotky jsem udělal přesně před rokem ve Vysokém Mýtě a v tom "roadsteru" jsem se i povozil: :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“