Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Stretávam sa s tým dost často a vždy som rád keď sú len zohýbané plechy ale to to nechává v každom jazvu na duši,je to naozaj to najhoršie lebo stratený život sa nedá opraviť a strata človeka blízkého ho hrôza Fakt je to na cestách čím dalej tým horšie.
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den víte vážení přátelé co mne dnes " nepotěšilo " když jsem se dočetl,že náš provianták " Jirka - řezník " uvažuje o tom, že by pro pracovní zatížení nemohl přijet na " Olšovecký sraz " No to si ani nikdo z nás, i ostatních neumí představit Jiříku neboj,tak jak kolegové " Ivan s Miloshem " už naplánovali dopředu to " srazné " připlatíme a bude vystaráno - no né Daewoo-Chevroletáci
To nám přeci nemůžeš Jirko udělat,všichni se na svýho krmiče moc těšíme zdraví " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
To nám přeci nemůžeš Jirko udělat,všichni se na svýho krmiče moc těšíme zdraví " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Nepotěšila mě dnes neochota zaměstnanců STK Karviná !!! Po osobní domluvě, mě nevzali na prohlídku ikdyž jsem přišel asi 40min před konečným termínem příjmu.STARÁ NEOCHOTNÁ BABA pak zapřela vlastní slova!!!!!!!!!
PS: proč tenhle smail se dočtete jinde
PS: proč tenhle smail se dočtete jinde
Mě nepotěšila další nehoda Sparku http://www.novinky.cz/krimi/166264-jizd ... -smrt.html
dopadl dost špatně
dopadl dost špatně
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Od minulé středy vysoké teploty,přes svátky v posteli a dnes návštěva u lékaře s konstatováním oboustranného zápalu plic. Je to k naštvání!!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Naštvání-nenaštvání kukaj sa liečiťa držim palce nech si čo skoro zdravý
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Hynku,skoré uzdravení,najlepší liek -vypotiť sa na cudzom tele
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Pěkný den
Teda Hynku i když dnes jsou už cílená antibitika ale není to sranda ! Koukej na sebe dávat pozor !
Jinak dřív na to byly lázně zdarma tak to snad nechali .
Tak brzký uzdravení !
Teda Hynku i když dnes jsou už cílená antibitika ale není to sranda ! Koukej na sebe dávat pozor !
Tak brzký uzdravení !
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------------Topol píše:Pěkný den
Tak brzký uzdravení !
Vazoun taktéž přeje brzké uzdravení a nabádá k opatrnosti, neb už také patříš mezi nás starší a náchylnější Ahojky
...to Hynku přeji brzké uzdravení a není to sranda...to Topol dnes už zdarma nic není, za vše se platí...Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Kluci, díky všem za projevenou účast.Nejhorší na tom všem je ta příšerná "pachuť" v puse a nechuť k jídlu. Je to jako kdybych rozkousal prášky , co se mají polykat celé a zapíjet.No prostě hrůza.!!! Mějte se hezky , už je mi trochu lépe a jsem bez teplot.Čau.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak nejdříve : Hynku přeji brzké uzdravení - a co mě nepotěšilo ? Včera jsem při výměně zimních pneu za letní objevil u zadního podběhu začínající odfukování laku ( rez ) a tak bude Matízovi deset let a již to začíná.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...Václave nevěš hlavu doporučuji - očistit - odrezovač - základ pozink sprey 99 % zinku ( chemie se postará o zpomalení rezu ) - vrchní lak nebo něco pokud to není vidět jako resistin ( teď je tolik značek, sám nevím čím zavírám póry základu ) a jen tak mimochodem takto opravený lemy zadních blatníků mi drží 7 let, nesii jsem koupil pětiletou...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Ok Milane, již jsem to opravil, odrezovač , dvojsložkový tmel na bázi kovu , a nyní pouze obrousit a povrchová úprava.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív waterboarding (Při waterboardingu je vyslýchaný přivázán vleže na desce tak, aby měl nohy výše než hlavu. Přes obličej má kus mokré látky, na který vyšetřovatelé neustále lijí vodu. Vyslýchaný tak má pocit, že se topí a téměř okamžitě se u něho spouští dávivý reflex. ) a pak odprásknout
http://www.novinky.cz/krimi/167143-matk ... jidlo.html
http://www.novinky.cz/krimi/167143-matk ... jidlo.html
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza