Šňůrky na krk-"machršňůrky"
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Šňůrky na krk-"machršňůrky"
bral bych taky 2 nebo 3 vrodine je hodne daewařu ja sestra,svagr,i babka ta ale snurku nepotrebuje a tata taky ne tak tedy 3x prosim
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
- Reklama
Tak to je jasné, že si ji každý zaplatí sám, ale předpokládal jsem, že někdo (Milosh) udělá sumář, udělá hromadnou objednávku, zaplatí je, doveze je na sraz a zájemci si je rozeberou a zaplatí, stejně jako Topolovi sklenice a Tomášovi samolepkymilosh píše:Vzdyt hromadnou objednavku udelat muzete ale kazdej si to zaplati sam neni problem ne?
podobny akce jsem parkrat delal ale VZDY jsem na tom prodelal takze ne diky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hanzy
Mam origo a je po ptakach loni jsem i ceny na sraz volil v duchu CHEVROLETU siltovky snurky autka tuzky atd...
- Přílohy
-
- DSC00580.JPG (102.5 KiB) Zobrazeno 1546 x
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
tuhle mam taky ale vlastnit neco od daewooclub je neco jineho nez firemni darky siltovky trika tuzky vlajecky chevrolet mam dost ale daewooclub nemam nic
Tico,Nexia,Kalos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mildo,ani kedy sme Ti PREDOM poslali peniaze na účet ?milosh píše:podobny akce jsem parkrat delal ale VZDY jsem na tom prodelal takze ne diky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
To dáš pomalu víc na poplatcích za převod, než za samotnou šňurku....situaci Miloshe chápu....posledně jsem měl totéž s těmi "vysačkami" s nickem a logem Daewooclub....alvin píše:Mildo,ani kedy sme Ti PREDOM poslali peniaze na účet ?milosh píše:podobny akce jsem parkrat delal ale VZDY jsem na tom prodelal takze ne diky
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ivosi,ale tie visačky,ktoré vlani do Manína nedorazili ešte sú ? Dúfam že hej,ja,ak áno ja by som si tú svoju prevzal v olšovci a tam sa potom vyrovnáme v maníne som tíško závidel všetkým,ktorí ju už mali
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Co pro vas mohu udelat je dat dohromady seznam ldii co maji zajem o snurku ale nejlepe jednotny napis asi WWW.DAEWOOCLUB.COM plus treba logo chevy a daewoo na to a pak uz by si kazdy zaplatil sam, pokud to nebude lepsi ze si kazdy objedna co chce i kdyz pri vetsi objednavce by cena asi byla lepsi.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Už jsem si je objednal, budu mít navíc 1x žlutou s černým potiskem a 2x modrou s bílým potiskem
Naposledy upravil(a) Vojta dne úte dub 14, 2009 16:58, celkem upraveno 1 x.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že je ještě mámalvin píše:Ivosi,ale tie visačky,ktoré vlani do Manína nedorazili ešte sú ? Dúfam že hej,ja,ak áno ja by som si tú svoju prevzal v olšovci a tam sa potom vyrovnáme v maníne som tíško závidel všetkým,ktorí ju už mali
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda já neviem ale já mám na krku ženu a tak na čo tam vešať ješte šnúrku No možno aby sa vyjímala
Ty máš kliku, že Tánička asi fórum nečte. Jinak bys byl odstaven od stolu i od lože-peha- píše:Teda já neviem ale já mám na krku ženu a tak na čo tam vešať ješte šnúrku No možno aby sa vyjímala
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Topole,máš síce pravdu,ale jednak inak Vojta citoval mjr.Terazkyho z Černých baronov v podani Pavla Landovského, paradoxne tá pôvodne nadávka tak zľudovela-že na juhu Slovenska tak občania hlásiaci sa k najpočetnejšej národnostnej menšine,teda ma´darskej,tak medzi sebou nazývajú občanov z republiky spoza Dunaja, zvanej aj Bazmekistan počul som to na vlastné uši v Komárne .Topol píše:Pěkný denKrtek píše:a k čemu je henten onen bazmek dobrý ?
Nechci moralizovat ale "bazmek" je to sice dost zkomolený ale v maďarštině je to i na chlapa docela vulgární výraz !
Je to nadávka a dostala se k nám za první světový když jsme byli jako Rakousko-Uhersko .
Tak ať nám jezdí a nezlobí
To šme še pobaveľi ,pred 4 rokmi sme toto slovko riešili na fóre o slovenských rádiach
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak já jsem Vojta... Soptíkem už mně tu kdysi taky někdo nazval ale Vojtou ještě ne
S tim vybíránim peněz na společný nákupy ste mi připomněli dobu když sem chodil na učňák. Měl sem vybrat preníze z celý třídy na společný fotky, jako se to dělalo každej rok. No a nakonec to dopadlo tak, že jsem doplácel přez kilo ze svýho (1 fotka mohla stát tak dvacku), fotka na mně nezbyla a ještě sem dostal přez hubu. Takže tu "ochotu" chápu.
S tim vybíránim peněz na společný nákupy ste mi připomněli dobu když sem chodil na učňák. Měl sem vybrat preníze z celý třídy na společný fotky, jako se to dělalo každej rok. No a nakonec to dopadlo tak, že jsem doplácel přez kilo ze svýho (1 fotka mohla stát tak dvacku), fotka na mně nezbyla a ještě sem dostal přez hubu. Takže tu "ochotu" chápu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram