Dobrý deň,
prosím o pomoc .
Potrebujem vymeniť pravé hmlové svetlo. Musím dať dole najskôr nárazník ?
Podotázka : ak chcem vymeniť len prasknuté sklo na hmlovke , dá sa to urobiť bez demontáže celej hmlovky ?
Ďakujem.
Výmena hmlového svetla
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výmena hmlového svetla
Nárazník nesundávaj je to lahké ak šiahneš na hmlovku zo spodu pod nárazníkom tak ucítíš nastavovací čudlík a vedla smerom k okraju auta je 6 skrutka , sú tam dve na každej strane 1 a matička č.10 Prístup je lahší dakde na jame alebo zdviháku no já som si proste lahol pod nárazník a je tade dobrý prístup a keď sa tam pozrieš tak vlastne uvidíš ako sa demontujú jo lahké to je lebo Mi Saidlovi je šlohli cez noc a mne sa o to tiež pokúšali ale len mi je poškodili.Takže proste lahni si pred svojou kráskou a kukni na hmlovku zo zadu a je to
Noo, nechcem byt zly prorok, ale mne hmlovku menili v servise cca hodinu.. //bol to kamarat, co to robil za jedno pivo, takze kvoli cene prace to nebolo.. nakoniec sa nasr...l, zobral taku veeliku vrtacku a odvrtal ju, kedze to bolo komplet cele zahrdzavene..ale teda naraznik nedemontoval No a hmlovku som kupil novu za 10 eur, takze opravovat ju asi nie je vyhodnejsie..ak sa to vobec da..
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
-
- Kontaktovat uživatele:
No a já som je obydve sundal asi za 10 min. pred blokom takže pred tým než som začal skrutkamy tak som tam nastriekal povolovač a išli dole ako najaté Jo inak teraz ich demontujem vetšinou po slepu len tak 10 klúčik a šup-šup sú vonku
to feejay kde sa ti podarilo kupit hmlovku ns legu za 10 eur? v carmaxe momentalne 120 za kus. aAk mozes daj kontakt, potreboval by som obidve dik. kesko
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Objednat dobierkou z Polska , výhodné ceny , spolahlivý partner --- www.autofra.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
Bacha AUTOFRA má asi mesiac odstávku