Výmena hmlového svetla

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Palo99

Výmena hmlového svetla

Příspěvek od Palo99 »

Dobrý deň,

prosím o pomoc .

Potrebujem vymeniť pravé hmlové svetlo. Musím dať dole najskôr nárazník ?
Podotázka : ak chcem vymeniť len prasknuté sklo na hmlovke , dá sa to urobiť bez demontáže celej hmlovky ?

Ďakujem.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Výmena hmlového svetla

Příspěvek od -peha- »

Nárazník nesundávaj :PP: je to lahké ak šiahneš na hmlovku zo spodu pod nárazníkom tak ucítíš nastavovací čudlík a vedla smerom k okraju auta je 6 skrutka , sú tam dve na každej strane 1 a matička č.10 :D Prístup je lahší dakde na jame alebo zdviháku no já som si proste lahol pod nárazník a je tade dobrý prístup a keď sa tam pozrieš tak vlastne uvidíš ako sa demontujú jo lahké to je lebo Mi Saidlovi je šlohli cez noc a mne sa o to tiež pokúšali ale len mi je poškodili.Takže proste lahni si pred svojou kráskou a kukni na hmlovku zo zadu a je to :lol:
feejay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feejay »

Noo, nechcem byt zly prorok, ale mne hmlovku menili v servise cca hodinu.. //bol to kamarat, co to robil za jedno pivo, takze kvoli cene prace to nebolo.. nakoniec sa nasr...l, zobral taku veeliku vrtacku a odvrtal ju, kedze to bolo komplet cele zahrdzavene..ale teda naraznik nedemontoval :) No a hmlovku som kupil novu za 10 eur, takze opravovat ju asi nie je vyhodnejsie..ak sa to vobec da..
ex Leganza ´98

predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No a já som je obydve sundal asi za 10 min. pred blokom takže pred tým než som začal skrutkamy tak som tam nastriekal povolovač a išli dole ako najaté :lol: :lol: :lol: Jo inak teraz ich demontujem vetšinou po slepu len tak 10 klúčik a šup-šup sú vonku :lol: :lol: :lol:
kesko

Příspěvek od kesko »

to feejay kde sa ti podarilo kupit hmlovku ns legu za 10 eur? v carmaxe momentalne 120 za kus. aAk mozes daj kontakt, potreboval by som obidve dik. kesko
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Palo99

Příspěvek od Palo99 »

Objednat dobierkou z Polska , výhodné ceny , spolahlivý partner --- www.autofra.sk
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Bacha AUTOFRA má asi mesiac odstávku :D
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“