Nový Matýsek

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Jajuska95

Re: Nový Matýsek

Příspěvek od Jajuska95 »

Hanzymu asi neee :D má poloviční kufr.. i když přijede i s Evandou.. :D
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Reklama

Stanley

Příspěvek od Stanley »

:) Myslím si,že je hlavní jak často bude auto používat.Do města a i kvůli parkování je ideální.Druhá otázka je ovšem pohodlí a bezpečnost.Jsem sice matízkář,mám ho 4 roky a po končinách naší republiky nacoural za tu dobu 60000 km.Jezdíme i na hokeje a podotýkám ,že v pěti lidech.Záleží na vkusu.
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Mno teda a mam tu skorodvojnika... a este aj Matizka ma.... fuuuhaaaaa....
Stanley

Příspěvek od Stanley »

:P Zdravím do Košic,já pocházím z Pieštan (narodil jsem se tam ).
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Oooo dakujem za pripomienku, hned idem aktualizovat miesto pobytu :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den :lol: dnes je :PP: " APRÍL " :lol: taktéž vítám do řad Matízkářů - všechny nováčky a majitele tohoto spolehlivého vozítka,a přeji všem spousty najetých kilometrů bez problémů a závad :lol:
to: partafíro " Vojto " máš také radost z nových přírůstků do rodiny " Matiz clubu " :?: :?: :?: já velikou - zdraví " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010 - mimo výfukovou soustavu která musela být měněna,je
vše originál -i
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Také se dodatečně připojuji ke gratulaci :lol: . Ať jezdí a nezlobí... Btw, kdo tvrdí, že Matiz, který nemá servo není pro ženy, velmi je podceňuje :) . Matize si nemůžu vynachválit, za ty prachy, za které jsem ho splašila, nemá chybu. Hezký den.
Lucie

Příspěvek od Lucie »

Znovu děkuji všem, zítra vyrážíme na první společnou cestu, tak už se těším :-)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hawlinka píše:Také se dodatečně připojuji ke gratulaci :lol: . Ať jezdí a nezlobí... Btw, kdo tvrdí, že Matiz, který nemá servo není pro ženy, velmi je podceňuje :) . Matize si nemůžu vynachválit, za ty prachy, za které jsem ho splašila, nemá chybu. Hezký den.
Nikdo zeny nepodcenuje jsou zeny ktere maji svaly vetsi nez nekteri chlapi :D je to jen otazka pohodli hlavne pri parkovani kdyz auto stoji a hlavne zeny si na tohle stezuji... ;)
Hlavne ze jste spokojene a to je dulezite at vam dobre slouzi... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Nikdo zeny nepodcenuje jsou zeny ktere maji svaly vetsi nez nekteri chlapi :D je to jen otazka pohodli hlavne pri parkovani kdyz auto stoji a hlavne zeny si na tohle stezuji... ;)
Hlavne ze jste spokojene a to je dulezite at vam dobre slouzi... ;)[/quote]

Najdou se tací.. Já se mezi muskulatury zrovna neřadím a přijde mi v pohodě i parkování. Matiz je prostě hračička :lol:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Caute chlapi po dlhsej dobe. Vyzera to tak, ze onedlho zmenim robotu, a ak vyhadam plat aky chcem, zrejme opet kupim Matiiiiizka ;) Momentalne chodi zena nasim MeganeII, ja pouzivam sluzobnu Astru. Ale kedze Astra uz nebude (inak chvala bohu - nic moc auto na to ze ma 3 roky a stalo 650) a konecne si splnim svoj sen a kupim si ojazdeneho Matizka, aby som mal na com chodit do prace. Pekne si ho potom dam dokopy ked bude cas, a vypulirujem do lesku kazdeho srobika :D
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo jasne aj tak si ťa ťažko predstaviť na dačom inom veď si pre Maťulku zrodený a s tvojím prvím si bol srostlí tak nech sa Ti podarý zasa nový Mrňúz v plnej kondícii -i -i -i :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

-peha- píše:Jo jasne aj tak si ťa ťažko predstaviť na dačom inom veď si pre Maťulku zrodený a s tvojím prvím si bol srostlí tak nech sa Ti podarý zasa nový Mrňúz v plnej kondícii -i -i -i :lol:
-------------------------------
Držíme ti " Rado77 " všechny -i -i -i a vítáj zpet medzi " Matízkáře " :lol: :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Dakujem dakujem chlapi :D Len dufam, ze sa mi zadari a budem si ho moct kupit. Mam take predstavu o Matizkovi, ze by som z neho spravil "3-dverak", resp. ani nie 3-dverak v pravom slova zmysle, ale vyhodenie zadnych sedadiel natrvalo a zarovnanie celeho "nakladneho priesotru" do roviny a vytapacirovanie filcom. To pretoze mam psa, a cela zadna cast by mohla byt pre neho, prip. ked treba nieco vecsie previezt. Ale primarne to auto bude vyslovene len pre mna do roboty a spet. Zaroven sa trochu odlahci o tie zadne sedadla...

No uvidime. Nasiel som na Avize aj Matkov za 40 papierov, nieco aj tu na fore z bazaru....
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

No,Rado,teraz šli ceny všetkých ojetín rapídne dole,a ešte aj pôjdu takže držím palce,aby sa Ti to podarilo
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“