Zkus šáhnout na cizí dítě dnes.Nedoplatíš se. Pak se opravdu nemůžeme divit. Pohybuju se v prostředí těchto "průserů" , které řešíme téměř denně. Mohl bych o reakcích rodičů psát romány. Oni ti mladí za to vlastně nemohou.
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Toto som netvrdil...ja som spomínal len "v dobe...-akože v časoch totality"-nie konkrétneHynek píše:To Muco : Nemyslím si, že by komouši byli zas tak velkým vzorem...
DETTO..tiež mám synátora 12r...zrovna dnes sa mi stala taká (banalita),že sa mi zo školy nevrátil v čase,kedy mal...To by mi tak ani nevadilo,ale ani nezavolal a ani len neposlal SMS ...Napísal som mu cca po 2 hodinách,že kde je... a on mi odpísal,že v "europe" sa pozerá na tenisky(viem,že si chce nejaké kúpiť) ale zároveň mi aj hneď zavolal... Reku-poď pekne domov! Po príchode som sa ho spýtal,či mamina o tom vedela,že sa trochu "poprechádza s kamošmi"..odpovedal mi,že nie..miso1 píše:Veru na skole sme si nedovolili nic . ja som mal triednu bola vysoka asi ako ja teraz 195 cm a nik si jej nedovolil ani len ceknut ked sme nieco vyviedli ucila nas telesnu tak nam dala behat a az sa nam z hlavy kurilo sa nam zrazu nechcelo ani cez prestavku nahanat . a druha ucitelka nas vysticovala za drobne vlasy okolo ucha . netvrdim ze to schvalujem ale aspon sme mali respekt , co dnesnym detom chyba sam mam 12r. chalana ale keby som sa take nieco dozvedel tak si tyzden na zadok nesadne . Ja to vydim aj u nas na sidlisku cez den sa tu mestska policia premava na autach ako na 1.maja a vecer v piatok ked zasrani robia bordel tak ich niet .
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |