Motor ma snahu skapat
Moderátor: Blue Lanos
Motor ma snahu skapat
Stalo sa mi parkrat , ze som pocul motor bezat akoby na tri valce , proste ledva sa drzal v chode. Ale potom sa rozbehol normalne .Ako keby ho nieco brzdilo . Vcera som nastartoval a strasne piskal klinovy remen , ktory pohana cerpadlo serva a alternator , akonahle piskanie remena prestalo, aj motor sa rozbehol normalne. Je mozne ze sa nejake lozisko v tychto veciach poruca ? Ze sa drie a tym brzdi vsetko ostatne ?
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
- Reklama
Re: Motor ma snahu skapat
myslim ze skor ako by sa motor dusil tak by ten remen nadalej smykal keby tam nieco bolo zadrete... mne piskal tiez pri starte alebo hlavne aj ked som mal pustenych vela spotrebicov naraz. po vymene remena sa mi to este nestalo (uz so tu asi 2 mesiace)
a co sa chodu na tri valce tyka to sa mi tiez stavalo, hlavne po nastartovani motor sklepal a potom sa az rozbehol a su to kruzky, prave je auto rozobrate v dielni... nechaj si zmerat tlaky vo valcoch aby si to mohol potvrdit alebo vylucit
a co sa chodu na tri valce tyka to sa mi tiez stavalo, hlavne po nastartovani motor sklepal a potom sa az rozbehol a su to kruzky, prave je auto rozobrate v dielni... nechaj si zmerat tlaky vo valcoch aby si to mohol potvrdit alebo vylucit
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Mne to niekedy tiez zapíska, cez zimu pri starte a tiez ked som presiel cez velkú kaluz. Vtedy dokonca zacala svietit kontrolka baterky. Niekde sa remen presmykuje a nedobíja, a tiez to akoby chcelo skapat. Zrejme treba vymenit remen, moj má uz 10 rokov.
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
no jo , jasne, ked prejdes cez mlaku a namocis remen tak zacne klzat , piska a svieti kontrolka dobijania, to iste mi robilo, vymen remen... 10 rokov mal aj moj a uz to bolo nanho privela stoji tusim okolo 6€ takze to nie je nic hrozne .
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Mne sa vydi , akokeby sa to nejake lozisko zaseklo a potom sa zas normalne rozbehne pri pridani plynu , robi to naozaj iba obcas. Skusim dat dole remen a rukou pootocit remenicami , ako to pojde . Ci sa to niekde nebude zasekavat .
Tak dnes som dal dole remen a nastastie sa remenice volne tocili . Takze vymenim remen a dufam , ze to bude riesenie problemu , lebo ten remen uz vyzeral na vymenu .
jj vravel som Ti
urcite to pomoze
urcite to pomoze