Chvenie rucicky rychlomera
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Chvenie rucicky rychlomera
Pri urcitej rychlosti sa mi chveje rucicka ukazovatela rychlosti. Cim to moze byt? Myslim,ze nahon rychlomera je v Nexii manualny,nie elektronicky,tzn. cez obycajny bowden z prevodovky,nie? Je nutne ju vytiahnut a premazat nejakym tekutym tukom cele lanko alebo je to uz vecou opotrebovania a je nutne bowden cely vymenit v servise?
Zajtra idem dat do servisu auto na prehliadku pri 120.000 km + montaz Ondrasovho palubaku. Poviem im o tej rucicke alebo mi poradite ako to na beton odstranit svojpomocne?
Zajtra idem dat do servisu auto na prehliadku pri 120.000 km + montaz Ondrasovho palubaku. Poviem im o tej rucicke alebo mi poradite ako to na beton odstranit svojpomocne?
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Asi se tě tvůj náhon chysté opustit navždy, no ještě zkus odšroubovat náhon u převodovky, zvedni ho kolmo vzhůru a obal ho izolepou, aby vznikl spolu s tou matkou takový trychtýřek. Nalej do něj motorový olej s molykou a ten čtyřhran co ti vykukuje upni do akuvrtačky a jak ho máš kolmo nahoru zkus ho protočit tou vrtačkou, aby olej se natáhl do náhonu.
Třeba to na chvíli pomůže.
Třeba to na chvíli pomůže.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: