Kviceni vpravo v predu motor
Moderátor: Blue Lanos
Cau, zacalo mi neco kvicet vpravo, tzn nekde pred spolujezdcem, jde to po nastartovani motoru, kdzy se da vic plynu, tak to uz nekvici. Navic mi prijde, ze od te doby co to kvici, auto ve vyssich otackach min tahne, ale to muze byt jen subjektivni pocit. Cim by to mohlo byt?
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kviceni vpravo v predu motor
Nemáš tam divočáka teda mladýho
- Přílohy
-
- 05014_diviak1.jpg (28.88 KiB) Zobrazeno 1408 x
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Najskôr klinový remeň volá po výmenesoooc píše:Cau, zacalo mi neco kvicet vpravo, tzn nekde pred spolujezdcem, jde to po nastartovani motoru, kdzy se da vic plynu, tak to uz nekvici. Navic mi prijde, ze od te doby co to kvici, auto ve vyssich otackach min tahne, ale to muze byt jen subjektivni pocit. Cim by to mohlo byt?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak jo a na skúšku ho skus namazať sviečkou teda voskom alebo mydlom a keď to kvičanie prejde tak šup kúpiť nový a vymeniť Ale je to viac ako 99% že to bude remienok
Taky se mi to letos stalo a byl to klínový řemen. Ale jestli tam bude mladý divočák, tak se případnému grilování mladého selátka nebráním za předpokladu, že se nám ho v motorovém prostoru podaří odchytnout.
Tico - it's fun!