Hodiny jak je vyndat

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Pavel.Z

Hodiny jak je vyndat

Příspěvek od Pavel.Z »

Při mytí mi stříklo trošičku vody na hodiny v palubce. Sice pár kapek, ale na hodinách svítí stále 3 čárky číslic. Jak hodiny vyndat ?? Zkusím pročistit tištáky a třeba se to dá dohromady nebo máte jiný tip ?? díky
Pavel
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodiny jak je vyndat

Příspěvek od -peha- »

Hodinky sa nedajú samy vybrať je potrebné sundať celú palubku ale to je lahúčká robotka :D Takže tady máš návod

je tam 5x samorezka a ta jedna je pod mriežkou ofuku ta čásť sa dá lahko vytiahnúť,sklop volant do najnišej polohy a povol tie dve hore ,potom sundaj ten drevodekor okolo rádia(tiež ho treba vypáčiť ale lahko je tam len cvaknutý)pod ním sú dalšie dve a ta posledná je pod ofukom no a porom to len odtiahni je to tam ješte nacvaknuté.Je to robota tak na 10 minut,jo prístrojovka zostává na mieste a hodiny sú súčiasť palubky a sú tam prichytené zozadu tak je neskúšaj vypáčiť lebo to nejde a už som také zopár videl a dokonca aj na mojej pôvodný majitel je masakroval.Na obrázku vidíš umiestnenie skrutiek :D Tak hurá do toho fakt to nie je zložité :lol: :lol: :lol:
Přílohy
palubka (15).jpg
palubka (15).jpg (98.34 KiB) Zobrazeno 794 x
palubka (14).jpg
palubka (14).jpg (62.12 KiB) Zobrazeno 794 x
Pavel.Z

Příspěvek od Pavel.Z »

Díky moc, profi odpověď, klobouk dolů. Asi jsi zacránil další hodiny už jsem se na ně chstal o víkendu, vypáčit je šroubovákem, ale pro jistotu jsem se zkusil zeptat. Ještě že je forum, sundavat přistrojovku by mne fakt asi nenapadlo :PP: Pavel
Pavel
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

priznam se tohle jsem nikdy nedelat tak jsem nevedel.ted uz tedy taky vim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“